Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iamabizzare

Dziewczyna nie odpisuje. Chyba zawaliłem na całego.

Polecane posty

Gość Iamabizzare
Znów... W czwartek i piątek byliśmy wieczorem na polu pojeździć na sankach na drodze (jak za starych czasów), oczywiście najważniejsze żeby tylko tobie udało się zjechać na sam dół, inni mają wylądować w fosie. Więc każdy każdego atakował. Ona była w miarę spokojna, mi niestety nie udało się bezpośrednio zmienić jej toru jazdy, ale cóż. Żadko się zdarzało żeby ktoś w końcu nie dojechał do mety. Gdy była na dole dwa razy w nią wpadłem na sankach (oba przez przypadek). Dużo śmiechu i takie tam. Chyba pierwszy raz w życiu zobaczyła jak pale fajkę (pale okazyjnie). Wiem że ona lubi napić sie piwa czy czegoś innego, jej starsza siostra mówiła że nie trzeba ją do tego namawiać. Młodszy kolega opowiadał że kiedyś zabrała mamie papierosy i sobie popalili. Ogółem to wpadam w coraz większą depresje przez to że nawet z nią nie mogę porozmawiać, nawet zwykłe cześć.

Gość Iamabizzare
Odpiszcie coś. A tak BTW, za dwa tygodnie kończy trzynaście lat, powinienem coś zrobić?

Gość Iamabizzare
Siema. Wydaje mi się że wszystko wróciło na stare tory, to znaczy stosunki między nami są takie jak dawniej. Po tej krótkiej przerwie znów się do mnie odzywa, znów możemy się razem pośmiać czy cokolwiek innego. Ja dalej "o niczym nie wiem". Ale nie czuje się najlepiej. Ona ma chyba chłopaka...

Gość ciastka są blisko
Mam bliską koleżankę, która jako chyba 12-latka miała kilka lat starszego chłopaka. Jest bardzo dojrzała.

Gość 12 latka
lubi pić piwo. Nie mam więcej pytań. Ten świat już zszedł na psy.

Gość Iamabizzare
I chuj. Zmieniła dzisiaj status na facebook'u na "w związku". Wcześniej pisała z kloeżanką w komentarzach pod czymś że ma chłopaka i się w nim kocha. A nigdzie nie pisze z kim jest w związku. A bardzo chcę wiedzieć z kim. Można to jakoś sprawdzić?

Gość Iamabizzare
Dobra, już wiem z kim chodzi, z jakimś cwelem z trzeciej gimnazjum co kiblował...