Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_mlodego82

Moj roczniak czesto trze oczka i bije sie po głowce.

Polecane posty

Gość mama_mlodego82

Witam, jestem mama rocznego chlopca. Syn od jakiegos czasu trze oczy i bije sie po glowce. Nie robi tego ciagle ale sporadycznie. Nie placze przy tym jednak bardzo mnie to niepokoi. Poza tym rozwija się dobrze. na razie syn jest przeziębiony więc musimy poczekać na kolejną wizytę u lekarza. do tego czasu chyba zwariuję z niepokoju. czy słusznie powinnam się martwić?

Gość lkjhghjk
wada wzroku? boli go głowa? kręci mu się w głowie... wez dziecko do okulisty na badania

Gość tja leć po orzeczenie
że ma autyzm :O na to 5 stów z opieki wyłudzisz i będziesz mogła gnić w domu na koszt podatnika.

Gość co za chamówy tu piszą
Ta wiedźma i kołodra to stare szmaty bez chłopa :D Pozdrawiam was środkowym palcem Autorko, zbadaj dziecko pod kątem zapalenia ucha, może ma jakąś niedoleczoną infekcję ucha lub zatok.

Autyzm mozna dopiero stwierdzic u dziecka powyzej 2 r.z tak ok 2.5 lat ,wczesniej raczej nie Ja bym raczej odrazu dziecka tak zgory nie diagnozowala ,że cos z nim nie tak, jest pewna grupa dzieci ze podczas zlosci potrafią uderzac glowką o podloge a z tego wyrastają za jakis czas i są to normalne zdrowe dzieci

Gość A może......
Autorko mój tak też często robi, nie niepokoiło mnie to ale zapytam przy najbliższej okazji o to pediatrę. Nie martw się, na pewno nic poważnego. Dzieci czasem robią dziwne rzeczy. Mój ma na pewno zdrowe uszy bo ostatnio miał badane, i wszystkie wyniki krwi też dobre.

Gość mama_młodego82
Rety, normalnie nie da się czytać tego co tu wypisujecie! Jak można obrażać dzieci - wyzywać az brrr..nie będę przytaczac waszych obelg bo słabo się robi. Jestem pewna, że moje dziecko rozwija sie dobrze. Jest zdrowym, pełnym energii chłopcem. Reaguje pozytywnie na otoczenie - normalnie zaraża śmiechem! Fakt - miał problemy z oczkiem jak sie urodził. 2 razy byłam na wizycie u okulisty. Nie stwierdziła powaznych problemów tylko zatkanie kanalika łzowego, który sam się oczyscił gdy młody złapał gorączkę poszczepienną. Przyznam, że gdy syn miał pół roku to spadł mi z łożka na podłogę tzn zsunął się jak nietoperz i uderzył głową o podłogę. Z tego powodu trafiliśmy do szpitala na badania i miał zrobione USG przezciemiączkowe, które wykluczyło krwiaka itp. Czy Wasze dzieci nie uderzają czasem raczką o głowe? Nie trzymają się za nią przez chwilke? Moż to znak, ze boli głowa? Hmmm.. Na nastepnej wizycie zapytam o to pediatrę. Poki co pozostaje mi wierzyc,że jest dobrze..

Gość ajajajniemamjaj
Wiesz co, moja córcia czasem trze oczka i pociaga sie za uszko kiedy jest bardzo zmeczona i spiaca - moze to to?

Gość A może......
Na pewno jest dobrze, nie przejmuj się tymi złośliwościami, ja na weekendzie będę widziała się z koleżanką pediatrą to ją podpytam o to, ale na pewno to nic złego.

Gość Mammmmmmmma
Moja corka jak miala rok tez bila sie po glowce. Nie zwracalismy na nia wtedy uwagi i jakos jej przeszlo. Dzis ma 9 lat jest absolutnie zdrowa normalnie rozwijajaca sie dziewczynka. Nie sluchaj idiotow! Pozdrawiam!

Gość mam pytanieeeeeeeee
a co to jest roczniak? to jakieś zwierze czy choroba??