Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdradaZDRADA

Zwiazek bez sensu

Polecane posty

Gość ZdradaZDRADA

Jestem z facetem 3 lata, mamy dziecko. Nie kocham Go ma paskudny charakter, jest materialistą i ciagle tylko gada o kasie bo mu wiecznie mało. Do tego lubi sie mnie czepiać i wyzywać, gdy ma zły humor. tez nie jeste swięta, zdradzam Go notorycznie od jakiegoś czasu, bo dla mnie ten związek dawno umarł. Ale mimo wszystko on mi nie pozwala odejsc, choć ja nie raz deklarowałam ze Go nie kocham i chce odejsc. TYlko on sobie ze swoją mamusią wmówił, ze tworzymy rodzinę ... tja... co to za rodzina jak nikt nikogo nie szanuje ...

Gość wredniucha10
jak naprawdę chciałabyś odejść to zrobiłabyś to

Gość saSasS
moja matka tak gada od 20 lat, a powinna odejsc od ojca tydzien po slubie. Ale nie zrobila tego, bo przeciez co inni powiedza, tak wychowywac dziecko bez ojca(miala wtedy jedno dziecko) ble ble, tak pietolila ja Ty teraz i pietoli dzis, jakie zycie ciezkie z tym czlowiekiem itp. Tylko ze teraz jest juz wiecej dzieci i kazde z nas ma zaburzenia a moja siostra ma ostra depreche. Takze nie badz glupia i wez odejdz od tego faceta

Gość SDDFFDFDf
poczytaj oi zwiaskach karmicznych, ty zapewne ejstes w takim musisz swoaj lekcje zyciowa przerobic, potem cie szczescie spotka!!!