lehrerin1447 0 Napisano Luty 6, 2013 Witajcie! Moim problemem jest brak miesiączki, która spóźnia się już 7 dni. Co prawda współżyłam z moim chłopakiem w okresie dni niepłodnych, mimo to obawiałam się, że mogłam zajść w ciążę, dlatego zrobiłam test ciążowy 8 dni po stosunku, a jak wcześniej pisałam 7 dni po spodziewanej miesiączce. Wyszedł negatywny, a robiłam wszystko zgodnie z instrukcją, pamiętając o tym, że najwiarygodniejszy wynik jest z porannego moczu. Bardzo proszę o pomoc. Co o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozsadnie myslac Napisano Luty 6, 2013 Test był zrobiony za wcześnie. Powodów spóźnienia jest bardzo wiele. Jeśli spóźni się dwa tygodnie idź do ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lehrerin1447 0 Napisano Luty 6, 2013 Wizytę u ginekologa mam umówioną w przyszłym tygodniu, ale dla mnie to cała wieczność. Muszę jeszcze dodać, że ostatnio miałam wiele stresów i operację wyrostka robaczkowego. Czy mogłoby mieć to jakikolwiek wpływ na opóźnienie okresu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magin Napisano Luty 6, 2013 hej, ja mam takie pytanie bo pierwszy raz był w czwartek a potem w sobote. Zrobiłam test we wtotek czyli wczoraj i wyszedł negatywny. ale okres mi sie raczej spóźnia ale mam prawie szystki objawy... nie wiem co mam na ten temat myslec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skoro nie mozesz byc w ciazy Napisano Luty 6, 2013 Seks był w czwartek, a ty we wtorek zrobiłaś test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magin Napisano Luty 6, 2013 czy mam sie bać ze moge byc w ciąży? czy za wczesnie zrobiłam test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kreatywna nimfomanka 0 Napisano Luty 6, 2013 pomieszałaś trochę..jeśli test zrobiłaś 8 dni po stosunku to mogło byc za wcześnie,najwcześneij test jest wiarygodny 14 dni po lub w dniu spodziewanej miesiączki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magin Napisano Luty 6, 2013 był w czwartek i w sobote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magin Napisano Luty 6, 2013 moze napisze jak to wyglada w całości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magin Napisano Luty 6, 2013 mój pierwszy raz był w czwartek. a 2dni później był jeszcze raz w sobote. było bez. ale mój chłopak mówi ze nic nie wleciało do mnie do srodka. test zrobiłam we wt czyłi wczoraj i negatywny i z moich obliczen okres powiennam dostać we wt a jak nie to po niedzieli bo jakoś tak dziwnie go dostaje. i teraz nie wiem bo po pierwszym razie okres moze nawet sie spóźnic 2tyg. i nie wiem czy nie zawczesnie zrobiłam ten test mimo ze on wykrywa po 6dniach po stosunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asaass Napisano Luty 6, 2013 test się robi minimum 2 tygodnie od stosunku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magin Napisano Luty 6, 2013 i stosunek był w dni niepłodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magin Napisano Luty 6, 2013 ten test wykrywa po 6dniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magin Napisano Luty 6, 2013 mam powtórzyc ten test za tydzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maria antonina :) Napisano Luty 6, 2013 nie ma testow wykrywajacych po 6 dniach moja droga one wykrywają 6 dni po ale po zapłodnieniu czyli zagnieżdźeniu sie zarodka a nie 6 dni po stosunku! brak wiedzy elementarnej na temat cyklu i zapłodnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skoro nie mozesz byc w ciazy Napisano Luty 6, 2013 Test wykrywa 6-dniową ciążę, a ciąża zaczyna się w momencie zagnieżdżenia się zarodka, a owo zagnieżdżenie występuje nawet do 10 dni po stosunku. Żaden test niewykryje ciąży 6 dni po stosunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skoro nie mozesz byc w ciazy Napisano Luty 6, 2013 *nie wykryje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach