Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdygotana23

egzamin na prawko pomocy !!!!!!

Polecane posty

Gość zdygotana23

Za tydz mam kolejny egzamin. W tamtym tyg oblalam na czyms na czym sie wogole mie spodziewam bo mialam to opanowane... Czyli ma gorce (!) stoczyl mi sie.... Teraz kolejne podejscie. Boje sie !!!! Ostatnio jak zdawalam noga na sprzegle mi tak latala gora dol ze sprzeglo po stronie egzaminatora tak klekotalo ze robilo mega halas na cale auto... Luk pokonalamvpieknie mimo tej trzesawicy a ta gorka nie wiem jakim cudem moglam zawalic... Boje sie jak jasna !!!!!

Gość takasobiezwykla
gdzie ty zdajesz ze tak krotko czekasz na egzamin ?? czy po znajomości ?? Z tego co wiem to teraz po miesiącu ssie czeka

Gość zdygotana23
W krakowie. Dokladaja co jakis czas tetminy a ja codziennie dzwonie i pytam czy juz sa. I mi przeklada instruktor. Pierwszy egz tez mialamvpo 2tyg od ustalenia bo tez akurat trafilam na wolne teeminy

Gość zdygotana23
Mialam ten egzmin miec w polowie marca dopiero ale gdziez tyleczasu czekac zapomnialabym wszystko. Wiec pilnowalam i wyczailam terminy

Gość bul nadztjwm
A mnie dziwi coś innego nie zdajecie łatwego łuku i górki,a ciężką jazdę po mieście zdajecie? A ja 12 razy zdawałem i zawsze na mieście i nie mam prawka nadal i już się nie zapisuje, sam się naucze jeździć koniec haraczu!

Gość kolorowagrzelakowa
Kup sobie prawko