Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala smutna krolewna

byly odezwal sie po 7 latach...

Polecane posty

Gość fkfkflg
Dokladnie. Gimgowno.

Gość Eeerrr
To typowe postepowanie osoby znudzonej swoim zyciem, u ktorej nic sie nie dzieje, zadnych podniet, zadnej ekscytacji i zadnej nadziei na cos nowego. Smutne, zeby tak sie jarac wiadomoscia od bylego, ktory rzekomo byl taki zly...

Gość napisz mu tak
U mnie wszystko w porządku, i niech tak zostanie. Dlatego więcej do mnie nie pisz i nie wchodź mi w drogę. Żyj swoim życiem, jak dla mnie nieco marnym, i daj żyć innym. To wszystko, co mam ci do powiedzenia. Dalsze próby kontaktu będę ignorować.

Gość napisz mu tak
i do kurwy nędzy faktycznie ignorowac :P

Gość fkfkflg
Pewnie juz siedzi i pisze cos z klasa :D nasza klasa :D

Gość moze tak napisz
Poradnia Zdrowia Psychicznego czynna w godzinach 10-14, od poniedzialku do czwartku w najblizej okolicy Pana. Prosze tam udac sie ze swoim palacym problemem . Przyjecia bez skierowan . Nie pozdrawiam .

Gość annasanna
Napisz mu, że zaproszeń do znajomości od osób ci nieznanych nie przyjmujesz i że w związku z tym prosisz o zaprzestanie kontaktu. Jak się nie odfrędzli i zacznie przypominać kim to on nie jest, to napisz zdziwiona "Taak? zapomniałam zupełnie że ktoś taki istniał i istnieje" po czym powtórz, że zaproszenia przyjmujesz tylko od znajomych i zablokuj. Koniec pieśni. Facetowi możesz wspomnieć - bez kontekstu- że jakiś frajer naprzykrzał ci się na fb, będziesz miała ewentualną podkładkę na przyszłość. Pamiętaj, mężczyzn ZAWSZE najbardziej boli obojętność, to uderza w ich przekonanie że są pępkiem świata:)

napisalam. swoimi slowami. nie bede tu cytowac, ale chyba poszlo mu w piety i cisnienie sie podnioslo, bo napisal dwie wiadomosci. Najpierw przepraszal, ze sie w ogole urodzil a pozniej z pretensja (dupek jak zwykle) :) a ja na luziku na chlodno. napisalam tylko ta jedna wiadomosci, pozniej nic nie odpisywalam. mam satysfacje i jestem bardzo zadowolona, ze nie uwaza sie juz za takiego wspanialego :D ma sie ta glowke nie od parady i ciety jezyk :D rozalilam mu klocki, niech sobie nie mysli, ze dalej jestem ta naiwna gowniara co kiedys.

Powiem Ci,że zrobiłaś z siebie kretynkę.No kurde!Tyle lat minęło a ty się podnieciłaś i zagotowałaś,że się odezwał.Po takim czasie to powinnaś ledwo pamiętać jego imię a ty wypisujesz i plujesz jadem.Żałosna jesteś a facet pewnie leje z ciebie teraz po całości myśląc: "ja pierdzielę,7 lat a ta dalej jęczy z mojego powodu".Teraz to dopiero się fantastycznie poczuje,że zamiast go olać to nadal masz w sobie tyle emocji złych.Masakra.

Gość mala smutnakrolewna
ojciec mnie gwalcil w dziecinstwie. On jest tym bylym z roznica wieku. Rzucil mnie dla mojej mlodszej siostry. Potem zamknol ja w piwnicy ale zgubilklucze i dlatego teraz do mnie napisal. Ale ja jush go nie pamietam dlatego odpisalam do niego bez emocji. Dziex za wszystkie dopre rady. Koffam was.

Gość taki jeden face 28
jak pokarzesz ,że go nienawidzisz to go nie zaboli a rozśmieszy. Powiem ci jako facet ,że jeżeli on Cię tak olał to nie darzył Cię uczuciem wiec automatycznie jego nic specjalnie nie zaboli. Najlepszym rozwiązaniem było by po prostu go olać ciepłym moczem tak jak by był obcym człowiekiem czyli nie odzywaj się i tyle.

Gość taki jeden face 28
..a te laski co by poprosiły swoich chłopaków o oddzwonienie to jakiś żal ..takie wyręczanie się facetem bo co ? bo sama sobie nie poradzisz z odpisaniem ?

Gość greeeeeen sheeeeep
zgadzam się z tym, że niestety wyszłaś na cały-ten-czas-czekającą :-( kobiety muszą mieć trochę zadarty nos i poczucie własnej wartości

Gość taki jeden face 28
tak cie czytam autorko to nie dziwie sie ,ze traktowal cie jako podrzędną osobę :)

Gość sfdfvdg
dokladnie 7 lat a ty jeszcze przezywasz??ile ty masz lat, dzieciak nadal jestes albo osoba bardzo wrażliwą psychicznie.. człowieku, to bylo 7 lat temu!!! odpusc sobie, facet pewnie nawet nie pamieta o co poszlo, wysylajac mu smsa zrobisz z siebie kompletna idiotke, zachowuj sie racjonalnie, oboje jestescie dorosli, poprostu go z ignoruj, lub odzywaj sie tak jakby sie nigdy nic nie stalo, jezeli facet pamieta cos z tamtej sytuacji, ignorujac go i zachowujac sie normalnie, pokaze ze tak na prawde, to tobie na nim w cale nie zalezalo i o nim zapomnialas,

Gość greeeeeen sheeeeep
a jak mawiają mądre babcie: tego kwiatu to pół światu :-)

Gość wkurwiona żona
No i teraz zrobi się jazda. On poczuje otwartą furtkę i zacznie bombardować korespondencją. Ona podnieci się i za kilka dni napisze nowy topik "Zakochałam się w byłym". Obecny facet dowie się o wszystkim i da jej kopa w dupę. Więc ona napisze nowy topik jak to jej źle bo facet nie okazł jej zrozumienia i jej nie uszanował. PUSTAK. GIMGÓWNO. DEBILKA i SZMATA.

Gość a taak po prawdzie
Ale ona go cały czas taaak kochała i tylko czekała na taką okazję. Ludzie przecież to głupie małe dziecko. Autorko zamiast kierować ludzi do PWN skieruj swoje kroki do żłobka. Bo intelektem odpowiadasz dzidziusiowi w wieku 2 lat.

Gość ankaa vel Anna
Miałam bardzo podobną sytuacje. Też zostałam zmanipulowana jako 17latka przez kilka lat starszego, były zapewnienia miłośc z czasem sex i cisza ;) Nie mogłam dojść do siebie, to była pierwsza miłość pierwszt seks wszystko idealnie Kocham Cie etc a ta nagły brak kontaktu, najpierw bałam się ze miał wypadek etc przyjechałam do niego nikt nie otworzył 2 razy, pózniej sie dowiedziałam że równoczesnie miał inną dziewczyne, byłam zabawką :o Spotkałam go po 6 latach ( 0 kontaktu przez te lata) w sklepie i powiedział coś w stylu- cześć co u Ciebie? Doskonale go pamietałam gdyz przez 2l usychałam z miłość ( wiem idiotka ze mnie ) odpowiedziałam cześć...(chwila milczenia i niepewne Paweł-----na imie ma PIOTREK!!!-Hah celowe to było :classic_cool: ) on w szkoku Nie Paweł-----Piotrek - ł!! nie pamietasz mnie!!(dosłownie wykrzyczał to :D ) a ja -tak pamiętam cie, jednak jak przez mgłe tak szczerze- a wiec o co chodzi bo nie mam czasu?? Było mu głupio motał się chwile, zpytałam czy on dobrze sie czuje :D przeprosiłam i poszłam patrzac na niego jak na głupka :) Uważam że olanie bardziej wkurzy faceta niz emocjonalny list w stylu- "zraniłes mnie, miałeś małego itp".

Gość taki jeden face 28
ankaa vel Anna no dokładnie

ale z was kołki! Nie napisze nic wiecej na tej durnej kafeterii, bo tu nikt nie czyta tylko od razu kazdy krzyczy jak w Polskim sejmie. Pisałam przeciez wyraznie, ze nie pisalam mu zadnych emocjonalnych listow!!! potraktowalam go chlodno i grzecznie poprosilam, zeby nie pisal! jak widac poskutkowalo, bo pisal dalej ale zablokowalam jego konto i moze sie teraz produkowac do woli. podnioslam mu cisnienie i zbilam z tropu. a Wy sie dalej podniecajcie i piszcie co tam chcecie. Adieu.

Gość kfkckf
Wkurwiona zona hahahaha. Buziak,rozsmieszylas mnie swoim postem :D tak trzymaj.Swieta racja.

Gość wyjasnienia gwoli...
Najlepsze co mozesz zrobic, to zignorowac go totalnie. Nic nie pisz, nie reaguj. On dokladnie wie jak cie potraktowal. Daj mu do zrozumienia, ze dla ciebie juz nie istnieje. Nie trac energii na jakies bezsensowne odpisywanie. Jestem pewna, ze takim zachowaniem "przypieczesz mu" najbardziej.

Gość yuytiyti
z ciebie jest kolek, juz wiadome dlaczego traktowal cie jak zwykjle szmacisko kolku. A ty po 7 latach sie spuszczasz dalej.

Gość wkurwiona żona
Mała skurwiona królewno większego kołka od ciebie nie ma na tym forum. Jesteś tak totalnym PUSTAKIEM że nawet nasrać na ciebie to szkoda gówna. Więc gnij i babraj sie w tym swoim szambie. Nie pisz tu więcej i nie oczekuj od innych współczucia. Jak ktoś się kurwą urodził to przyzwoitą kobietą nigdy nie będzie..

Walcie się stare mohery.

Gość maryśśka kdfdfgg
wkurwiona żona ma teksty identyczne do kleopatry egipt i chamstwo bez granic ( kazdy wie że te dwa sotatnie to jedna osoba)

Gość Domowy blichtr
To na bank SLEOPATRA :classic_cool:

Gość wkurwiona żona
A jak nie Kleopatra to pewnie żona Cezara, a jak nie żona Cezara to Caryca Katarzyna. Dla ciebie mogę być nawet Ewą Braun kochanka Hitlera. Jaki to ma sens porównywanie nicków i ich wypowiedzi. Ważne jest to jakie pustaki zakładają topiki.