Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolita007

Jak pomóc mu zapomnieć o byłej??

Polecane posty

Gość Lolita007

Jestem z chłopakiem już 2 miesiące . Pół roku temu rozstał się z dziewczyną z którą był prawie 4 lata , mam przeczucie że on o niej czasami myśli , kiedyś zdarzyło się parę razy że mi o niej wspominał . Od ich rozstania minęło pół roku i rozstali się z jej winy . On mnie jeszcze nie traktuje w pełni jak swoją dziewczynę a bardzo bym tego chciała , mam wrażenie że te jego zachowanie ma związek z jego byłą

Gość jolka jolka pamiętasz
już dwa miesiące , to ja mam dopiero staż ! 17 lat razem

Gość pamiętam - jolka :P
mysle,że 4 lat tak łątwo sie nei da przekreslić, nawet jesli rozstanie było jak piszesz z jej winy. inna sprawa, czy była przez te 4 lata w porzadku i raz, na koniec coś wywinęła, czy przez 4 lata facet sie z nia meczył... jako kolejna dziewczyna masz niestety pod górkę. powinnas wiedziec co miedzy nimi bylo nie tak i nie powielać jej błędów;)

Gość wredniucha10
''On mnie jeszcze nie traktuje w pełni jak swoją dziewczynę " to znaczy on ma cię gdzieś, a ty mu się narzucasz

Gość p r-4354
współczuej, u mnie kiedys tez była taka sytuacja. Facet był z lska 4 lata, potem dowiedział sie o jej zdradach (juz był slub zapalnowany)., Rozsyali sie, my sie poznaliśmy 2 miesiące po, bardzo sie zaangazowałam bo był IDEAŁEM. po kolejnych 3 bodjaż emiesiącach przestał sie odzywac z dnia na dzien, o stwierdził ze dla niego za wczesniej, ze nie wei. trele morele dupa sraka... strasznie to przezyłam;/ oczywiscie rozstalismy sie.Oboje mielismy 25 i 26 lat;/a ja do dzisiaj o nim mysle baaardzo ciepło mimo ze kupa lat mineła;/ k.. mac;/

Gość wredniucha10
lub też śpi z tobą ale nic ponadto

Gość keepquiet
''On mnie jeszcze nie traktuje w pełni jak swoją dziewczynę " to znaczy on ma cię gdzieś, a ty mu się narzucasz dokładnie.

Gość wredniucha10
tak szybko chcesz autorko wskoczyć w kapcie po tamtej dziewczynie?

Gość kingassssssssssssssssssssn
pamietam nasza historie, rozstalismy sie po 6 latach - ja zerwalam, byl z inna (doosc szybko bo po 1,5 miesiacu)po pewnym czasie zcze,y sie smsmy do mnie , spotkalismy sie nawet kilka razy , przespalismy sie z soba a byl z nia, Autorko daj mu czas, on o bylej tak szybko nie zapomni Wrocilam do niego po roku,powiedzial mi ze tamta to byla tylko taka na zapomnienie mnie,smutne ale prawdziwe