Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monsteer

Męcząca wściekłość i irytacja... ;/

Polecane posty

Gość monsteer

Witam Piszę tu bo muszę się wygadać... Chodzi o otaczający mnie świat, osttanio(miesiąc temu) wszystko się tak skumulowało ze chodze jak podminowana i mam ochote komuś napyskować i powiedzieć trzy słowa za dużo. Wszystko zaczęło się od balu maturalnego który moim zdaniem nie był najwyższej jakości, ogólnie było nudno i stres przed wieczorem był niepotrzebny gdybym wiedziała jak będzie. Do bani, strasznie było mi przykro i do tej pory jest ze tak wyszło ;( Ale przekonałam sie jakich mam ludzi w klasie a nawet przyjaciół, zawiodłam sie, inni byli zadowoleni bo alkohol ich rozluzował ale to sygnał ze bez niego kiepsko sie bawili. Gdy słucham obecnie ludzi to mam ochote byc wobec nich hamska i wredna, zaczynam sie źle czuć ze wszystkim, gdy cos powiem nie narzucajac zdania to wychodzi na to ze nie mam go miec i głupoty gadam, nie mam siły dłużej sie nie przeciwstawiac i mówic to co myśle, zawsze satałam na boku. Ja wiem ze taka postawa moze zabrac przyjaciół, ale co mam zrobić. Jest we mnie tyle irytacjii...

Gość eeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr
do nauki dziecko