Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIeświadoma świata

Miosne rozterki nastolatki

Polecane posty

Gość NIeświadoma świata

Mimo że mam 16 lat i nie wiem o świecie tyle ile powinnam w tym wieku. Mimo że zachowuje się jak malutka dziewczynka biegająca za chłopakami zostałam zraniona przez chłopaka. Zraniona ? Nie wiem czy to dobre słowo żeby określić ten czyn . Zostałam zeszmacona ! I nic ale to nic nie mogę zrobić ! A wiecie dlaczego ? Bo mam tylko 16 lat. Każda z nastolatek może stać się dziwka! Chodź w cale niema powodów do tego żeby tak o niej mówi! To ludzkie języki niosą plotki wytkają na ulicach ! Nie wiedzą co tak naprawdę pomiędzy nimi swoja zaszło. Może nic po prostu nic tylko on chciał się pochwalić kolegą jaki to on nie jest ? Moja historia jest krótka i dosyć banalna. Ja osobiście zostałam zeszmacona przez chłopaka i to wcale nie jest przyjemne! Zakochana po uszy w chłopaku wyszłam z domu o 4 ! Tak dokładnie o 4 nad ranem. Teraz jest mi głupio ale w tedy nie wiedziałam co takiego mnie jeszcze czeka. Lubiłam go naprawdę i to bardzo ! On chciał mnie po prostu przelecieć a ja głupia myślałam że naprawdę się mu spodobałam! Ale to tylko ja tak myślałam nie dałam mu dupy to mi ją obrobił ! Mówił wszystkim jaka to ja byłam dobra ! A wszyscy mówili ,, stary jaki z CB prze huj przeleciałeś 16 latekę" Gówno prawda nie dałam się mu nawet dotknąć !!! Ale do nich to nie docierało byłam i jestem dla nich szmatą i tyle! To nauczka dla mnie na całe moje życie. Czy zaufam Jeszce komuś ? Czy to wszystko musi tak boleć ? Co mam teraz zrobić chodzę do gimnazjum nie mogę przestać chodzić do szkoły!? Przez moją bezmyślność dopuściłam żeby zrobiona mnie dziwka i szmata która jest pustą lalą ! Myślicie sobie .Ehh te kłopoty nastolatków to nie kłopoty., nie prawda dla mnie to koszmar własny brat się mnie wstydzi nie podchodzi do mnie nie gada ze mną przy kolegach ? Czy życie nastolatki naprawdę musi tak wyglądać ?

tego się nie da czytać, ogarnij tekst i załóż jeszcze raz tematełe

Gość Huszu
a jesteś dziewicą? jak tak weź idź do ginekologa niech ci napisze papierek potwierdzający twoją cnotę i wstaw na fb z napisem zobaczcie jaka ze mnie dupodajka i tyle

Gość tgyuji879
A Twój brat wierzy jemu, a nie Tobie? W ogóle za bardzo przeżywasz, jak usłyszysz że ktoś obrabia Ci dupę to podejdź do niego i niech Ci powie prosto w oczy, co pierdolił za Twoimi plecami. Nie wiem czemu sama dajesz z siebie robić szmatę.

Co cię nie zabije to cię wzmocni - to jeden z tatuaży Tupaca więc pamiętaj o tym.

Gość NIeświadoma świata
Tak jak myślałam ludzie są ludźmi z cipą a nie mózgiem.tylko jedna osoba z was umiała postawić się w mojej sytuacji. Dziękuje jej/jemu za to że wyraził/a swoje zdanie tak jak by to był problem jej/jego najlepszej przyjaciółki/przyjaciela a nie obcej dziewczyny Dziękuje SYN FUBU

A on chodzi z toba do szkoły?? podejdz do niego i powiedz mu żeby powiedział ci prosto w oczy ze cie przeleciał.. moja koleżanka X lat temu miała podobnie i jak tak zrobiła ze łzami w oczach chłopak zmiękł dziś są małżeństwem ;)