Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Floria Floria

Długa nieprzespana noc przede mną....kto się dołączy? :-P

Polecane posty

Gość Floria Floria

No więc, jak już pisalam wcześniej - zapalenie, kaszel, katar. Nie powiem, bo mimo choroby i tak daje cokolwiek pospać, ale ja z tych co by chcieli się wreszcie wyspać tak naprawdę, porządnie, marzy mi się całkowicie przespana noc od 23 do 9 rano. Dwulatek, a tu spanie gorsze niż rok temu...ech przetrzymam,.,,,,byle do rana...

Gość Mama Nasturcja-a
zgłaszam się i ja. Nieprzespana zapewne będzie, bo dziecko chore. KLOPS. Ale bardziej martwię się o niego niż o siebie, kiedyś się w końvu wyśpię :-))

Gość Mama Nasturcja-a
ale spoko zawsze mnie coś pociesza. Np teraz przeczytalam ze dziewczyna ma problem bo gotuje 3 goddziny dziennie obiad...dla mnie to niepojęte...kroję warzywa i daję mięsko i zupka sie sama gotuje, zaprawianie kilka minut..Cały obiad to godzina i wszystko gotowe. do tego, żeby nie tracic czasu, czesto wieczorkiem sobie wszystko rpzygotouje, ech, jestem szczesliwa, ze jestem tak super zorganizowana :-D

Gość ojtam ojtam
autorko mój 2,5 latek jeszcze nigdy nie przespał całej nocy.. czy to chory czy zdrów - obecnie testuje magnez i melisę - melisę na uspokojenie a brak magnezu objawia się kiepskim spaniem - narazie jest ciut lepiej