Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaktuss

brak seksu i kasy

Polecane posty

Gość kaktuss

to podstawowe dylematy w życiu kobiety

Gość kot_,_ Sylwester
Orędzie z serii Ostrzeżenie, 2013.01.28, 21.15 Wkrótce zostanie uchwalona ustawa, która pojęcie bluźnierstwa przeciw Bogu wykreśli z obowiązującego prawa Moja wielce umiłowana córko, powiedz Moim uczniom, że nigdy nie wolno im odstąpić od ich przywiązania do Mojego Świętego Słowa. Narastanie ateizmu oznacza, że już zwykła uwaga na temat Boga, czy na temat ustanowionych przez Niego przykazań, wywołuje oburzenie. Doszło więc do tego, że sama wzmianka na temat znaczenia Boga w waszym życiu traktowana jest tak, jak gdyby było to bluźnierstwo. Wkrótce zostanie uchwalona ustawa, która pojęcie bluźnierstwa przeciw Bogu wykreśli z obowiązującego prawa, a jej celem będzie wyplenienie na arenie publicznej jakiegokolwiek przywiązania do Boga. Wam, Moi biedni uczniowie, będzie trudno w Moim Imieniu unieść swoje głosy. Będą wam urągać, a na Mój temat będą mówić straszne rzeczy, jednak wy, chcąc nie chcąc, nie będziecie w stanie Mnie obronić. Te chrześcijańskie kraje, których narody oddają Mi cześć, nie będą miały pozwolenia, aby przyznawać się do swojego chrześcijaństwa, gdyż stworzone zostaną prawa, które przeciwstawią się Moim Naukom. Tak wielu nie chce Mnie znać. A ci z was, którzy tego pragną, będą prześladowani. Mam tu na myśli to, że za każdym razem, kiedy będziecie próbowali się do Mnie modlić, wasz spokój zostanie zakłócony. Za każdym razem, kiedy zechcecie otrzymać Sakramenty, będą one trudne do zdobycia. A następnie, gdy zorganizujecie Grupy modlitewne, powie się wam, żeby się powstrzymać. Każda z grup napotka nie tylko w pewnych kręgach na sprzeciw, ale zarazem będą próbowali do każdej z nich przeniknąć oszuści, aby popsuć owoce, które zrodzą się jako rezultat (ich działalności). Kiedy będziecie próbowali okazać oddanie dla Mnie lub dla Moich Grup modlitewnych, lub dla Moich Orędzi natraficie na taki opór, jak nigdy przedtem. Wielu kapłanów i duchownych bezzwłocznie odpowiada na Moje Wezwanie, ponieważ znają Mnie i rozpoznają Mój Głos. A zatem wielu będzie nadal powoływanych, gdyż Moja prośba, aby przygotowywać powierzone im dusze, zostanie przyjęta. Lecz kiedy ich liczba wzrośnie, to inni pośród ich owczarni powstaną z oburzeniem i ich potępią. Będą cierpieć z powodu ich miłości do Mnie. Do ich wrogów będą zaliczać się ci, którzy Mnie kochają, ale którzy zostali wprowadzeni w błąd przez tych, którym ślubowali wierność. Uczynią to, aby zatrzymać Mój plan wypełnienia Woli Mojego Ojca: ocalenia dusz i przygarnięcia wszystkich Bożych dzieci w Jego Nowym Raju. Musicie przeciwstawiać się takim wysiłkom, ale cały czas zachowując godność. Nie ustawajcie w modlitwie za tych z Moich wyświęconych sług, którzy jak przed nimi Judasz składają Mi pocałunek na jednym policzku, a jednocześnie z innymi Mnie zdradzają. Pozostanę z wami podczas tego udręczenia, gdyż nawet wy zostaniecie zaszokowani trującym jadem, który spłynie z ust tych, którzy twierdzą, że są Moimi uczniami. Wasz Jezus

Gość kot_,_ Sylwester
jakby ci sie nie chcialo czytać calości: Lecz kiedy ich liczba wzrośnie, to inni pośród ich owczarni powstaną z oburzeniem i ich potępią. Będą cierpieć z powodu ich miłości do Mnie. Do ich wrogów będą zaliczać się ci, którzy Mnie kochają, ale którzy zostali wprowadzeni w błąd przez tych, którym ślubowali wierność. Uczynią to, aby zatrzymać Mój plan wypełnienia Woli Mojego Ojca: ocalenia dusz i przygarnięcia wszystkich Bożych dzieci w Jego Nowym Raju.

Gość kaktuss
co bez przesady to sama prawda

Gość kaktuss
młotkiem po głowie stosujesz? gratulacje

Gość fsdfwew33w
Brak seksu - dylematem kobiety? kobieta chce seksu to raz dwa go ma. brak kasy? jak ma raz dwa seks to powie, że jakaś pomoc finansowa za to się należy itp. i już po problemach.