Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale sie cieszeee

Juhu udaly sie moje 1 domowe paczki.

Polecane posty

Gość ale sie cieszeee

Mysalam ze nie wyjda bo ciasto jakos kleilo sie. Ale ladnie wyroslo.Usmazylam i sa pcyha. juz polowa zjedzona odrazu przez meza i corke. reszta na jutro,

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale sie cieszeee
kto dzis sam robil?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Fgfghuhju
A ja robilam i wyszły pyszne ze stroni mojewypieki.com paczki luksusowe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Fgfghuhju
Wyszło mi 25 i zostało 4 :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale sie cieszeee
mi wyszlo 18. moj maz nie moze sie nacieszyc jakie sa pyszne.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gram w klasy
Uwielbiam stronę Doroty. Niestety nie mam talentu do pączków. Jutro robię faworki. A pączki kupię.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kobietki, dajcie jakiś
sprawdzony przepis:-) Może też spróbuję ten pierwszy raz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale sie cieszeee
ja tez nie mam talentu do ciast drozdzowych. ale chcialam sprobowac zrobic sama i za 1 razem sie udaly.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kobietki, dajcie jakiś
Dziękuję:-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kobietki, dajcie jakiś
Smażyć w smalcu, nie w oleju? Po czym poznać, czy mąki jest za mało,czy za dużo?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kobietki, dajcie jakiś
Sorki z mąką doczytałam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale sie cieszeee
ja robilm wedlug tego pszepisu. Ciasto strasznie sie kleilo. wiec podsypywalam maki. ok. pol szklanki. i jak juz bylo elstyczne nie przyklejalo sie za mocno. Bo mi sie kleilo ale dalam do wyrosniecia. A smazylam na zwyklym smalcu. Az 4 kostki po 200g.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gram w klasy
Dorota też doradza smalec. Ja próbowałam rok temu, ale nie wyszły. Mało wyrosły, nie pływały na powierzchni a utonęły :( Faworki i inne ciasta czy oponki mi wychodzą. Ostatnio Dorota zamieściła przepis na pączki serowe, które widziałam w Tesco. I może spróbuje je zrobić, bo nie są takie trudne jak drożdżowe pączki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale sie cieszeee
tez zawsze balam sie robic paczki.Uwazalam ze nie mama reki do ciasta drozdzowego. ale pomyslaam ze sama sprobuje zrobic i jestem zaskoczona ze naprawde mi wyszly. Tymbardziej ze ciasto straszmnie sie kleilo. A ja nie patrzac na to odstawilam do wyrosniecia. czesciej bede robic.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kobietki, dajcie jakiś
Jak nie spróbuję to się nie dowiem,czy wyjdą. A jak nie wyjdą to kupię w cukierni. Mężowi już listę zakupów dałam. Powiedziałam,że zanim wstanę muszą być już w kuchni. Popukał się w czoło i uśmiał,że mi się chce pączki piec.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale sie cieszeee
najgorsze i najciezsze to jest wyrabianie ciasta. mnie ręka strasznie bolala ale maz mi pomogl.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fghfgf
a jeden domowy pączuszek 800 kcal :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×