Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwasu nie jadam

jaka macie rate kredytu za dom/mieszkanie i ile zarabiacie?

Polecane posty

Gość gość
ruskie wejdą to wam te domy na koszary i latryny zamienią :)

Gość gość
Mieszkanie 65m2 rata 250 zl miesiecznie na 10 lat. Tyle ze mielismy 75% wkladu wlasnego. Zarobki ok 2000.

Gość gość
mieszkanie w namiocie ,rata 7 zł na 5 lat

Gość kitka11111
Kredyt na 15 lat - zostalo 12 lat - rata 1900 ..kwota startowa 310 000 pozostalo 252 000. bank na p. rodzina na swoim (ostatni miesiac sie zalapalismy). Mieszkanie 56 m warszawa stary blok 5400 za metr. Mamy wiecej osczednosci niz kredytu i jakby co splacimy, ale wole nie - kredyt jest dobry a oszczednosci warto miec. Ja zarabiam 3800 netto maz ma dzialalnosc, haruje ok 16 h dziennie (czasami 14) 7 dni w tygodniu. Zarabia kilkakrotnie wiecej

Gość gość
40 tys

Gość gość
ja mam przesrane zarobki ok. 8000 do 8500 rata 1100 zł. koszty utrzymania mieszkania (media, czynsz) 1500 a domu 1000 (media) , jedzenie i chemia ok. 3000 zł. utrzymanie dwóch samochodów tez kosztuje tak że niewiele mi zostaje. Masakra. Niby coś mam a wiecznie się wkurzam że kasa ucieka szybciej niż przychodzi.

Gość gość
całe szczęście że rata 1100 tylko jeszcze przez 5 lat.

Gość gość
Nie ośmieszajcie się, co druga wymienia że zarabia średnio 4 tys zł, a niby za co ? - od rana na kafe siedzicie. Śledzę rynek pracy i takie zarobki są na bardzo wysokich stanowiskach, a Wy możecie zmyślać dalej :)

Gość gość
4 tysiace na wysokim stanowisku? Chyba cię pogmyrało.... mam brutto 9200 i nie jestem na wysokim stanowisku. Wysokie to ma dyrektor pionu - ten ma dobrą kasę.

Gość gość
kredyt na połowe mieszkania 120tys. rata trochę ponad 600 zł na 30 lat, razem zarabiamy miedzy 4000 a 5000 zależy jaki miesiąć. Kredyt chcemy spłacić wcześniej

Gość gość
średnie zarobki w Polsce to niewiele ponad 3000 zł, ciekawe że na kafe siedzą same osoby zarabiające powyżej średniej krajowej i to wielokrotnie:)jakie zawody wykonujecie? ja zarabiam 1250, mąż około 5 tyś, tez myśle nad kredytem. Umowę mam do konca ciąży więc moja pensja i tak odpadnie, boję sie wziąć kredyt

Gość ona11111111111
mamy w sumie ponad 6 tysięcy.Rata 1250 zł. Mieszkanie 72 m2 małe miasteczko pod duzym miastem wojewódzkim (20km) :) nie jest źle

Gość gość
Ja nie pracuję, mąż zarabia od 4 do 6 tys miesięcznie netto. Rodzina 3 osobowa. Rata kredytu hipotecznego to 950 zł, niski czynsz 400 zł z zaliczkami. W zupełności wystarcza nam na życie i na oszczędzanie. Jeszcze tylko 21 lat ;)

Gość gość
my mamy ratę 1 500 przy wspólnych zarobkach ok 5,5 - 6 tyś, ale jesteśmy tylko we dwójkę, mamy dwa samochody, na wszystko nam starcza, nie dziadujemy, nie biedujemy, odkładamy co miesiąc drobne sumki, jeździmy na wakacje raz w roku, co miesiąc nowe ciuchy itp. wiec nie jest źle, ale dziecko planujemy dopiero po spłacie kredytu, czyli za jakieś 4,5 roku :)

Gość martt56
Ja ostatnimi czasy miałem podobny problem do Twojego i wszedłem dość przypadkowo na http://www.kalkulator.pl/kalkulator-kredytowy/ wyliczyłem sobie wszystkie rate i innego rodzaju opcje, i mi wyskoczyły mi najlepsze oferty, zobacz na tym kalkulatorze dostępne opcje dla Ciebie !

Gość gość
Pożyczki na dowód bez zaświadczeń dla Każdego http://kredytyk.net.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!

Gość alfred443
Ja osobiście około 800 zł miesięcznie to taka niezła opcja przy zarobkach 3-4 tys miesięcznie nie jest źle ! http://www.detektywzenit.pl

Gość matteo120
Słyszeliście o takiej opcji kredytowej jak pożyczka wypłacana czekiem Giro ? Bodajże jeśli ktoś ma problemy z finansami, komornika to taka pożyczka jest idealną opcją nie do wykrycia przez komornika. Teraz w pożyczkach ratalnych w firmie Aasa https://www.aasapolska.pl otrzymacie szybki kredyt przez internet wypłacany takim czekiem, niezła opcja. Zapłaciłem dzięki temu za leczenie mojej mamy, super firma kredytowa, dużo jej zawdzięczam !

Gość gość
żadnego kredytu nie borę, mamy 8 dzieci i gmina mi dala za darmo mieszkanie, trzeba być idiotą aby brać kredyt, nie możesz narodzić dzieci, niech głupi podatnicy was utrzymują