Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwasu nie jadam

jaka macie rate kredytu za dom/mieszkanie i ile zarabiacie?

Polecane posty

Gość kwasu nie jadam

mozecie mi napisac chcemy podjac decyzje ale niewiem czy damy rade.

ojjjj my za jedno mieszkanie mamy sporą:)Bo ponad 4 tys. ....drugie mieszkanie bez kredytu ale to są dwa łączone w jedno...a zarobki tylko męża w tej chwili ale ma wlasną firmę więc nie jest źle....w każdym razie podziwiam ludzi z zarobkami np. 3000 i spłacających wysokie raty...:(:(:(

Gość !!!!!!!1!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!
mamamlodegoD wiesz ludzie musza gdzies mieszkac jak by nie bylo

Gość Nie mam kredytu a zarobki
mam 5,5 na reke

Gość nie pytaj na kafe
Nie zadawaj takich pytań na kafe bo tu siedzą same mitomanki, które twierdzą że ich m ęzowie mają firmy i zarabiają po 30.000zł miesiecznie, mieszkają w pięnym domu z ogrodem, są piękne, gotują tylko z warzyw ekologicznych a na wakacje jeżdzą do Kenii.

Gość hehe8738932
Na kafe laski twierdzą że zarabiają minimum 5 tys miesiecznie :) :) :)

Gość kwasu nie jadam
a jak by ktos tak naprawde sie wypowiedzial szczerze?

Gość hshshshshshsjs
Ja mam 550CHF za dom 150m2

Gość hahaihissa
Nie licxz na szczerośc na kafe, tu pisza ze maja wille z basenem a w rzeczywistosci ich bekarty dostaja dofinansowanie na obiady w przedszkolu. kafe to taka odskocznia gdzie moga sobie pofantazjowac durne babiszony.

Gość kwasu nie jadam
myslicie ze poradze sobie z zarobkami 3800netto i z kredytem 1200 zl?rodzina 3 os.

Gość gfdgfdgfd
ja myślę że tak ale będziecie musieli oszczedzac i miec jako taka pewnosc ze nie stracicie dochodu. zostanie wam 2600 a jeszcze trzeba oplacic czynsz, media, kupic jedzenie, jakas chemie i leki od czasu do czasu.

Na durne pomarańcze nie odpisuje.... Autorko to zależy jaki preferujecie poziom życia codziennego...wczasy, jedzenie, ciuchy...czy jesteście w stanie z czegoś zrezygnować... Ja jeszcze dobrych parę lat temu wynajmowałam mieszkanie za ok. 1000 zł a zarabiałam niecałe 3000 ...byłam sama z córką ale nie narzekałam...i żyłam nawet całkiem nieźle, samochód też utrzymywałam, od czasu do czasu córa jeździłam na obozy , kolonie...ale byłam tylko ja i córa...trzecia osoba i to dorosła to zwielokrotnione wydatki...Spróbujcie przez dwa miesiące odkładać tą kasę i życ za reszte...sprawdzicie się sami

Nie mam jeszcze kredytu, ale czeka mnie w tym roku. Rata wyjdzie ok. 3200. brrrrr

Gość mama helenki czytającaa
mama mlodego, z pierwszego malzenstwa masz corke ktora sie urodzila w 1999 roku? potem ponownie wyszlas za maz i masz z nim dziecko synka i teraz ponownie z nim jestes w ciazy? i on ma ta swoja firme? cieszysz sie pewnie ze wzial cie taki facet juz z dzieckiem na karku? a moze on tez ma juz jakis bagaz doswiadczen? pozdawiam

Gość fcvgebhrtnjkm
U nas rata kredytu stanowi 10-15% (zależy od miesiąca zarobków) naszego miesięcznego dochodu.

Gość lilka333333
ja wzielam 150tys na kredyt i milam 170 gotowki wzielam na 20lat, spalacaja mi to lokatorzy bo mnie w kraju nie ma , jescze 12lat i bedzie moje:) raty mam ok 1000zl a placa mi 1700Warszawa, czyns zmam 380, wiec co nie co zostaje

Gość Kaśka z Marsa
,,mama helenki czytającaa mama mlodego, z pierwszego malzenstwa masz corke ktora sie urodzila w 1999 roku? potem ponownie wyszlas za maz i masz z nim dziecko synka i teraz ponownie z nim jestes w ciazy? i on ma ta swoja firme? cieszysz sie pewnie ze wzial cie taki facet juz z dzieckiem na karku? a moze on tez ma juz jakis bagaz doswiadczen? pozdawiam" 1 A to jakieś przestępstwo jest wyjść ponownie za mąż? Bo ja nie rozumiem o co ci chodzi?

Gość adeelajjjda37
jej brocha ile urodzi co cie to , karmisz ja???? ma ochote to niech 10000 rodzi,szkoda ci

Gość Kaśka z Marsa
Ja bym najpierw starała się odłożyć coś.Różnie w życiu bywa.Dziś zarabiasz sporo,a za 5 lat możesz zarobić tylko na życie.

Gość Kaśka z Marsa
,,kwasu nie jadam myslicie ze poradze sobie z zarobkami 3800netto i z kredytem 1200 zl?rodzina 3 os." Powinniście sobie poradzić,ale musisz mieć pewność,że taki dochód będzie przez te kilkanaście lat.

Gość natmik
mamy kredyt na dom na 20 lat. zarobki moje i męża razem ok 6 tys netto. rate mamy 1500 zł. mamy dzidziusia, nie żyjemy oszczędnie a zostaje nam zawsze w miesiącu 500-1000 zł

Gość fcvgebhrtnjkm
co to jest dzidziuś? Jakas zabawka?

Gość Madlyyyynaaa
Kredyt na 30 lat na dom - raty miesięczne: max 900-1000 zł (w zależności jak frank stoi). Nasze zarobki miesięczne: ok. 5000 zł. Czasem są miesiące że są lepsze - np. teraz mój mąż dostanie czternastkę, czasem ma dodatkowe premie. Różnie bywa. Ale biedy nie klepiemy, i udaje się nam często coś odłożyć. Za panienkę bardzo dużo pieniędzy miałam odłożonych na lokacie, i jak już byliśmy po ślubie to nie przetracaliśmy kasy na siłę - i dzięki temu kupiliśmy drugi i to porządny samochód duży (bo córcię niedawno urodziłam) ;). Fakt faktem nie twierdzę że "dziadujemy", bo jeśli jest potrzeba kupić np. buty - to po prostu je kupujemy, ubrania, kosmetyki itp ;).

Gość do: maddlynnna
wzruszyłam się czytając twoj post, wiedziesz zycie mlekiem i miodem płynace aaaah, i jeszcze cie stac na kosmetyki

Gość Madlyyyynaaa
do: maddlynnna Dla chcącego nic trudnego ;). A co nie stać Cię na nic, skoro tak atakujesz? A na przyszłość czytaj ze zrozumieniem :o

Gość da wanda da wanda
rata 2500, zarobki około 20 000.

Gość Anielicaaaaaaa
Rata ok 900-1000 zł z tym ,że mamy malejące.. spadnie do ok 700 zł kredyt na 20 lat jeszcze nam 19 lat zostało:)..... a tyle to płacilismy za wynajem kawalerki:) a tak to mamy 60m i garaż i kawałek ogródka:) (mała szeregówka) zarobki ok 4500-5000 zł....