Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale_ja_nie_wiem

Mam 37 lat i jestem sama

Polecane posty

Gość ale_ja_nie_wiem

Nie, nie chcę się skarżyć :) Przywykłam. Mam 37 lat. Jestem całkiem atrakcyjną (według moich kolegów) ;-) dziewczyną. Nigdy nie miałam faceta na stałe, nie mam doświadczeń z seksem. Wszystko przez moje rozbudowane obawy a być może nadmierne oczekiwania. Szukałam ideału i nie znalazłam. Mam uporządkowane życie. I ten mój spokój też nie wpływa na poznanie nowych osób. Ostatnio pojawił się ktoś, z kim mogłabym się związać, ale znowu się bardzo boje. Robiłam autoterapię, znam przyczyny swoich zahamowań. Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że jestem (w opinii osób z zewnątrz) ładna, atrakcyjna, nie mam na swoim punkcie kompleksów (no może 2 kg mniej by się przydało ;-) ). Takie życie. Nie szukam porady. Obojętne mi są złośliwości - wiem co tracę. Tak po prostu jest i tyle. I nie, to nie jest prowokacja, ani żart.

Gość 6786iuj7u6
1. już chyba nie dziewczyna a kobieta 2. atrakcyjna kobieta w tym wieku - nie istnieje 3. szukasz ideału a ideałów nie ma 4. pozdrawiam

Gość 6786iuj7u6
ad. 2. atrakcyjna kobieta w tym wieku bez doświadczeń w seksie - nie istnieje *poprawka

to tak po prostu, bez porad i złośliwości? OK, czyli jesteś takim współczesnym Kopciuszkiem zła Macocha Natura nie pozwoliła wczesniej korzystać z życia Dobra Wróżka Singielek dała cynk, że jest Bal Dla Cnotliwych Księżniczek zegar biologiczny wskazuje za pięć dwunasta, książę sie pojawił, wystarczy zgubić w kącie wstyd, który Książę znajdzie i dopasuje go na właściwą kończynę :P kareta zajechała czas przeżyć najszczęśliwszą noc życia jak w bajce nie bój się, książę też ma pełną koronę strachu :P:P

Gość oto nasza ojczyzna
1. już chyba nie dziewczyna a kobieta 2. atrakcyjna kobieta w tym wieku - istnieje 3. szukasz ideału a ideałów nie ma 4. pozdrawiam

Gość bzdury,moja koleznka
ma 49 i jest mega atrakcyjna i znam 2ie atrakcyjne kobiety 45l bez doswiadczen w sexie bo,,nie spotkały miłosci swego zycia

Gość Wielka afera;-)
wystarczy , że kobieta nie pozwala byle komu wkładać sobie byle co;-) Nie no pewnie , zawsze lepiej być seropozytywnym;-)

Gość Wielka afera;-)
Swoją drogą żałosna aluzja:-)) Ze skrajności w skrajność . Raz kobieta jest podejrzewana o to , że stoi na obwodnicy , innym razem , że wręcz odwrotnie , to ostatnie nie trafione;-)

I to powód do jęczenia? Według mnie nie. Wolisz tak jak większość kobiet po 30-tce być tak zdesperowaną, że weźmiesz każdego oby tylko był?

Gość Ale Wy jesteście jednostronne
Jak kobieta jest dziewicą w tym wieku to nie spotkała miłości swojego życia, jedynie nieodpowiedni mężczyźni a jak facet jest prawiczkiem w tym wieku czy nawet mniej to już, że nieudacznik, ścierwo, nikt go nie chciał, jest gównem itp.

Gość gość37
napis z mi na mojego email-yeah.pl@o2.pl pozdrawiam

Gość gość
Współczuję. To się dopiero nazywa nudne życie

Gość gość
Ja tez jestem prawie caly czas jestem sama z wyjadkiem tego momentu jak jestem ******* dwa razy dziennie stale przez innego AMCA

Gość gość
Ludzie to idioci, temat sprzed 4 lat a facet podaje maila i napisz pisze.

Gość gość
Czy ludzie tak bardzo kochaja seks, ze jest im wszystko jedno z kim, oby mial komplet rak nog i zebow? To ja tez mam nudne zycie jak autorka, mam tylko 5 lat mniej, w seksie brak doswiadczen.