Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolor

prostytutka, a HIV

Polecane posty

Gość bolor

Witam. Ostatnio popełniłem kompletną głupote czego bardzo i szczerze żałuję. Byłem u prostytutki z roksy. Dziewczyna była zadbana i czysta. Uprawialismy seks w zabezpieczeniu, ale w czasie stosuku zsuneła mi sie prezerwatywa, po tem byłem drugi raz tylko juz u innej dziewczyny równiez z roksy, która tez była czysta i zadbana i nią też uprawiałem seks w zabezpieczeniu, ale w trakcie pekła prezerwatywa. Rozmawiałem z tymi dziewczyna czy sie badają i odpowiedziały że tak i co jakis czas własnie robią badania. Boję się jednak że mogłem sie przez swoja głupote zarazić HIV. Cały czas o tym mysle i czytam, a na badanie jest jeszcze za wcześnie bo czytałem że trzeba odczekać 3 miesiące od stosunku. Jak sadzicie mogłem się zarazić? Może sa osoby które przezyly cos podobnego i sie wypowiedza,

Gość kawa z mlekiem28
to, że jest zadbana i czysta nie oznacza, że nie ma hiv. raczej myślę, że nie zaraziły cie spoko

Gość bolor
Wiem że to nic nie oznacza i dlatego sie boję w tych dwóch jedynych przypadkach byłem z nimi tak jakby bez prezerwatywy i strasznie sie tym nakreciłem ze jednak mogły mnie zarazzic, a najgorsze ze nie mozna sie o tym od razu przekonac i zrobic badania

n ie popadaj jednak w paranoje bo siadzie ci psychika. Powiedz z jakiego jestes miasta to dam ci adres miejsca gdzie zrobisz anonimowo badanie.

Gość sggl;lh
nie przeżywaj tak tego, szansa jest bardzo mała, a raczej prawie nie ma szans :)

Gość bolor
jestem z częstochowy. Dziekuję Wam i mam nadzieje ze tak jest jak mowicie ze jednak sie niczym nie zaraziłem a w szczegolności HIV ale jednak szansa zawsze jakas istnieje. A o tym ze postąpiłem głupio to jest mało powiedziane i nz pewno drugi raz juz tego nie zrobie nigdy!

Gość bolor
Sorry ale ktos sie pode mnie podszywa i 3 i 8 post nie jest mój. Na prawde mógłby sie ktos uspokoic bo to sa powaznie sprawy. Takze odposc człowieku!

Punkt Konsultacyjno-Diagnostyczny przy Stowarzyszeniu MONAR Poradni Profilaktyki, Leczenia i Terapii Uzależnień w Częstochowie ul. Wolności 44/19 42-200 Częstochowa woj. śląskie tel. (34) 365 48 99 Punkt czynny: czwartek 17.00 - 20.00 UWAGA! W celu zapewnienia wysokiej jakości poradnictwa, ostatni pacjent przyjmowany jest pół godziny przed zamknięciem punktu.

Gość gffhtr
odczekaj i zrob testy, ja robilam 2 razy dla pewnosci, bo chodzilam do dentysty czesto i wmoailam sobie ze na pewno zarazilam sie hivem!!! to badanie nie jest straszne, pani mi mowila ze niektore osoby przychodza regularnie, zwlaszcza po lecie :) a tak na serio, to mysle ze nie jestes zarazony

Gość vbalblabla
jak to mala szansa??? a sory jaak droga przenosi sie hif wiecie?? radze p[oczytac :P

Gość bolor
Dziekuje Ci bardzo realillusion na informacje i wogole dziekuje wszystkim. Jednak musze jeszcze odczekac te 3 miesiace zeby zrobic to badanie

Gość lilka333333
a żołądź Cię swędzi?

Gość bolor
no chyba nie lubią, a prezerwatywy maja swoje juz te dziewczyny które odwiedszasz

Gość bolor
nie swedzi

Jestesmy tylko ludzmi i popełniamy czasem błędy, oby nie przyszło ci za ten błąd zapłącić większej ceny niz obecny stres.

Gość bolor
naprawde człowieku skoncz sie podszywac i sie uspokoj bo to naprawde nie jest smieszne a zachowujesz sie ponizej krytyki

Gość Masz partnerkę... ????
Masz partnerkę ??

Gość psiuubziuuuuuu
ja pierdykam przeciez hiv zarazisz sie przedewszystkim przez sex czyl sluz!!!!!!! krew!!!!! sline! sex to podstawa ludzie..nie ma znaczenia jak mocny sex byl :D:D pleas poza tym badania anonimowo zrobisz u kazxddego lekarza!!!!!!!!

Gość A jak zaraziłes kobiete jakąs
_

Gość bolor
nie czytajcie tych głupich postów bo caly czas ktos sie podszywa i widocznie bardzo go to bawi. oby nigdy sie nie znalazł w takiej sytuacji jak ja

Gość dfggdfgfdgfdgfdg
Szansa na zarażenie jest duża, bo właśnie najłatwiej przenieść HIV przez stosunek. Nie trzeba wcale mieć ranki na narządach płciowych. To o ostrym seksie to bzdury.

Gość psiuubziuuuuuu
ale autor slepy nie czyta tego co trzeba:D

Gość bolor
nie mogę się skupić ... wciąż mam przed oczyma tę jej fioletową łechtaczkę

skoro to bzdury , wyjasnij nam dlaczego najwieksze prawdopodobienstwo zarazenia sie hiv wystepuje przy stosunku analnym?

Gość psiuubziuuuuuu
zatem byla to szkarlatyna :D

tatuaze, strzykawki .. to wszystko krew, podobnie dziecko kobiety ciezarnej - krew. Oczywiscie płyny ustrojowe rowniez stanowia zrodlo zakaźenia i nie można tego bagatelizować.

Gość psiuubziuuuuuu
czy aby jestes pewwna(ny) ze podczas stosunku analnego?? bardzo duzo by tu pisal wiec prosze link http://www.aids.gov.pl/pi/faq.html a jesli masz nadal watpliwosci poszperaj na necie i porozmawiaj zludzmi juz zakzonymi ,dostaniesz wszelkie info .

Gość psiuubziuuuuuu
i ty masz racje,jak i ja mam racje :) ja sie tylko nie zgoadzam z tym ze seks musi byc intesywny .

Chodziło mi o to że szansa na zakazenie wzrasta dwokrotnie, gdyz oprócz płynow ustrojowych moze dojsc łatwo do wymiany krwi. Wierz mi, że ogarniam temat.

Gość Masz partnerkę... ????
To masz tą partnerke, żone???