Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość speec

sex z chudzinka czy puszysta? glosowanie

Polecane posty

Gość speec

Uzasadnij odpowiedz;)

Gość budowniczy34
Z taka srednia. Nie chce obijac sie o kosci ani o. Topic sie w tluszczu.jezeli chodzi o kobiete ( kobiece ksztalty itp) to wybieram puszysta,ale bez przesady:-)

Gość okrassa :p
Szymon 22. No wlasnie tez tak myslalem ...do czasu. Uprawialem sex z chuda jak i puszysta i i musze stwierdzic,ze te grubsze wcale nie sa takie rozlezione. No chyba,ze ja trafilem na nadzwyczaj ciasna :D

Gość markowskiS
PUSZYSTA ale nie grubaska to tak:D bardzo tak. Najlepszy sex miałem z taką 75 czy 80 kg kobietą nie wiem nie pytałem o wagę, ale miała tu i ówdzie. Dobra była:D

Gość qdwqdqdwqd
chudzinka. Dlaczego? bo jest subtelniejsza , delikatniejsza , tzw puszysta jest czesto poprostu gruba i nazywajmy rzeczy po imieniu

Gość ws3eese
z kciukiem

Gość qdwqdqdwqd
ale nie jakas anorektyczka typu Anja Rubik bo to kolejna skrajność ,ale taka chuda co jej nie starcza kości , co ma biust ,talie i biodra

Gość Spontan
Z chuda bo jest lekka

Gość qdwqdqdwqd
dlaczego od razu wiadro?? - troche zależy bo im jesteś większy tym twoje narzady sie też rozrastają np grube osoby maja większy mięsien sercowy ,a pochwa też jest narządem

Gość rzeszowiak rzeszowiak
Moja juz ex byla puszysta. Sexu z nia nie zapomne do konca zycia,oczywiscie w pozytywnym znaczeniu :D Ps nie byla przesadnie 'gruba' figura cos a'la kim kardaschian. Duzy tylek,fajne cycki, ojj....z wygladu tez czarnulka... nieraz zaluje,ze sie rozstalismy '-'

Gość qdwqdqdwqd
bo narzady też sie moga kurczyc lub rozrastać , u osob chorych na anoreksje np zanika macica i kolejne narządy

Gość prawdziwy facettt
Z taka normalna ;) rzeszowiak rzeszowiak moze dasz namiary na twoja ex? :D

Gość rzeszowiak rzeszowiak
Prawdziwy facettt- ona juz ma kogos od 2 lat :// gdyby bylo inaczej nie byloby mnie tu dzis :D :D

Gość dlaczego od razu wiadro??
ale chyba ma to znaczenie u naprawdę grubych bab takich po 100 kg bo ja przy swojej nadwadze (max 10 kg kg) nie zauwazylam anomalii cipnych. Jest fajna, ciasna, facet nie narzeka:D

Gość bombajbaj
najlepsze sa superszczuple ale takie ktorym nie widac kosci takie wiecie zgrabne

Gość prawdziwy facettt
Rzeszowiak rzeszowiak. Szkoda nooo

Gość kocham gruszki
najlepsze sa kobiety z figura gruszki. Tu nawet szczupla ma biodra, talie i biuscik. Bo wszystko na swoim miejscu, jak ktos jest chudy i ma figure chlopieca, albo jakas w x szerokie bary, brak talii to przy niskiej wadze bedzie wygladala jak szkielet, a przy wysokiej jak ponton bo kilogramy nie zrobia jej figury. A jak kobieta ma figure gruszki to gdy jest szczupla dobrze wyglada, gdy jej sie przyryje to ksztalty tez gdzies tam sa widoczne. Wiec tak nie razi.Jak ktos ma figure jablka i przytyje to od razu wielki bebech wyrasta i co mi po jej szczuplych nogach jak ma bebech. Gruszki gora:D

Gość nie chude , nie grube ,ale
szczupłe to ideał i taka jest obiektywna prawda

Gość moja kobieta to gruszka
Ma wszystko,piersi,talie,tylek,biodra na swoim miejscu choc do chudzinek nie nalezy:-) kocham ja i sex z nia.

Gość a ja szukam.........
Polskiej beyonce

Gość aboc
Byle ciasna:-)

Gość Bytowe warunki
Ja mam lekka nadwagę ale budowę fajna, ubita, zgrabny tyłek itd Zaczęłam seks późno i ponoc mam b ciasna

Gość 123

jak dla mnie to tylko kobiety puszyste takie co maja na czym siedziec i czym oddychac a nie takie kosciaste i do tego plaskie.

Gość gość
47 minut temu, Gość 123 napisał:

jak dla mnie to tylko kobiety puszyste takie co maja na czym siedziec i czym oddychac a nie takie kosciaste i do tego plaskie.

dla mnie też