Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona już tym wszystkim

pora pogodzić się ze swoim nudnym życiem

Polecane posty

na pierwszy rzut oka miła dziewczyna, podobno ładna i sympatyczna. za rok kończę studia, pracuję już teraz. Trochę ciężko to wszystko pogodzić ale jakoś trzeba. Codziennie po pracy wracam do pustego mieszkania i płakać mi się chce. Codziennie to samo...najpierw coś trzeba zjeść, potem się trzeba przygotować do zajęć (nie zawsze ale zazwyczaj tak jest), jakiś film ale chwilę pobuszuję po necie i spać. Chciałam to zmienić, poznać kogoś zakochać się, wypełnić czymś to moje nienajciekawsze życie. Udało mi się poznać paru facetów w klubach, w pubach - zawsze każdy chciał tylko seksu, wprost na pierwszej randce zawzyczaj pytali czy jestem tolerancyjna i otwarta na eksperymenty w łóżku...przestałam tam szukać, zraziłam się do takich miejsc. Jestem raczej cichą i spokojną osobą zaczęłam szukać w internecie. Zarejestrowałam się na portalu randkowym, znalazłam kogoś fajnego, kto odpowiadał moim kryteriom. Dość szybko się spotkaliśmy, ja byłam nim zachwycona, on mną na początku też a teraz to już w ogóle mu się znudziło...pora pogodzić się z tym, że nikogo fajnego nie znajdę i przyzyczaić się do samotności.

Gość Przzzeeememeememk
Hmmmm...

Gość Przzzeeememeememk
Miłości się nie szuka, szuka się tylko obiektu do aktu seksualnego, zapamiętaj to kobieto.

Gość e-konto
zarok konczysz studia wiec pewnie masz okolo 25lat, spokojnie jeszcze kogos znajdziesz. moja znajoma znalazla swoj ideal w wieku 33lat- wczesniej same porazki.

Gość Przzzeeememeememk
A tak pozatym, to napewno na kogoś trafisz, zawsze tak jest:) Ja nigdy kobiety sobie nie szukałem, same przychodziły fakt faktem aktualnie nikogo nie mam ale mi z tym bardzo dobrze:) Pozdrawiam

Gość e-konto
sory w wieku prawie 32 lat. teraz ma 33 i sa razem prawie poltora roku i planuja slub

Gość laskazdaleka...
W klubie nie znajdziesz miłości.chyba ze na jedna noc. W necie znajdziesz zboczeńca. Jak jesteś ładna to na uczelni ktoś cię wypatrzy i może zagada. Masz wiele powodów do radości.inni maja gorzej także nie panikuj.

ja studiuję prawie z samymi facetam, jak przez 3 lata nikt 'na poważnie' nie zagadał to już nie zagada...

Gość latvo powiedziec
ja probuje od 10ciu lat i sie ciagle nie udaje. Poddalem sie juz, a ciagle pustka przeszkadza. Super pracownik ze mnie, bo praca zabijam pustke w zyciu

Gość laskazdaleka...
To może musisz zaryzykować. Po tej jednej nocy ktoś się zakocha. Czasami tak bywa.

tylko ja trochę nie wiem czy umiałłabym się przełamać, nigdy nie miałam faceta w łóżku i chyba nie umiałabym zrobić tego z pierwszym lepszym

Gość Przzzeeememeememk
e-konto za pół roku planuja ślub, a za 2 lata rozwód:)

Gość Przzzeeememeememk
To Ty w wieku 24 lat jesteś dziewicą?:D

Gość laskazdaleka...
Zostaje ci czekać. Nie zwracaj na to uwagi. A sam się znajdzie. Musisz wiedzieć kiedy i z kim iść do łóżka. Jak będziesz szukać na sile to nic z tego nie będzie.

Gość laskazdaleka...
To jesteś niezla jak naprawdę jesteś dziewica:) ja miałam 19lat jak straciłam cnotę i myślałam ze jestem niezla ze tak długo.:)

ja już chyba nie chcę nikogo mieć, każdy zawsze traktuje mnie tak samo, zrobi mi jakąś nadzieję i mnie olewa. Chcę się przyzwyczaić do samotności

Gość laskazdaleka...
Ale ty gadasz jaka samotność? W takim wieku. To idź chociaż z kimś do łóżka bo stracisz tyle przyjemności.

Gość Przzzeeememeememk
Dajcie jej spokój, jak chce być sama to będzie, Proste.

chce, i chcę się do tego jakoś przyzwyczaić

Gość Przzzeeememeememk
To cię zmartwie, bo do samotności raczej się nie przyzwyczaisz, a jesli Ci się juz uda to za każdym razem gdy spotkasz szczęsliwą rodzinkę będziesz się załamywać mniej lub bardziej, Pozdrawiam.