Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmieszana19...

Co o tym sądzicie? Wypowie się ktoś??

Polecane posty

Gość Zmieszana19...

Witam, być może jestem przewrażliwiona - ale na prawdę dziwnie czuje się z pewnym faktem. Sprawa wygląda następująco, mam 19 lat, mój chłopak 23. Jakiś czas temu nie wykasował historii z mojego komputera uprzednio przeglądając na nim strony internetowe, kilka dni później - ja szukając czegoś w historii natknęłam się na wpisy "ładni chłopcy 12 lat", "ładni chłopcy 13 lat" ... nie wiedziałam co o tym myśleć... Sytuacja powtórzyła się kilkakrotnie później, mój chłopak przegląda tego typu zdjęcia wpisując w google hasła które najczęściej brzmią: "ładni chłopcy 12/13/14 lat" "ładne dziewczyny/laski 12/13/14 lat" "ładne dziewczyny z yorkiem" To nie żart, ja na prawdę nie wiem co mam o tym mysleć, wydaje mi się to bardzo dziwne, co o Tym sądzicie? Prosze o poważne odpowiedzi, jak powinnam zareagować?

Gość Zmieszana19...
Wypowie sie ktoś? :(

Gość Klintaaa
a nie szuka zdjęć do jakiegoś projektu/ strony internetowej czy do czegos zwiazanego z pracą? jesli nie to spytaj go w koncu to twoj facet to nie masz sie czego wstydzic ;)

nie zawracaj nam głowy tylko jemu pomóż szukac, może masz jakiś gust to bedzie mu lepiej wybrac;)

Gość uciekaj poki mozesz!!!
Normalne to to nie jest;/ moze on jest zboczony ;// ile z nim jestes?

Gość e-konto
Zapytaj się czy czasami nie jest pedałkiem

Gość Elektronikełe ausf.II
sram krwią

Gość a tak Ci powiem
Daj nam czas na przeczytanie :-)

Gość Zmieszana19...
Nie wiem, czy przesadzam, czy ... mam straszny mętlik w głowie :(

Muszisz z nim szczerze porozmawiac.kawa na lawe.... powiedz mu o wszystkim,ze wiesz i chcesz aby to wyjasnil 3 mam kciuki

Jezeli nie jest to jednoratowy incydent, to najprawdopodobniej facet ma sklonnosci pedofilskie. Nie marnuj dziewczyno czasu dla takiego odmienca.

Gość Zmieszana19...
Ostatnio tez zaczał wchodzić na strony rpp a polityką się nie interesuje.Przynajmniej tak jeszcze do niedawna deklarował.:(

Dziewczyno on moze byc pedofilem!!! Zdajesz sobie z tego sprawe? Jego zachowanie NIE jest normalne i Twoje tez NIE bedxie jezeli bedziesz siedziec cicho... musisz z nim pogadac. Ja jestem rok starsza od Ciebie ale nie wyobrazam sobie takiej chorej sytuacji miedzy mna a moim facetem. Ja to bym chyba rozniosla mojego po czyms takim a nie daj Boze zeby mi jeszcze mowil,ze sie czepiam... musisz miec swoje zdanie i byc pewna swojej wartosci!! Nie mozesz bac sie,ze on stwierdzi,ze sie czepiasz... to jak Ty sobie wyobrazasz przyszlosc z nim? Bedziesz mu na wszystko ustepowac i bac sie jego reakcji??

Przypomnial mi sie fajny cytat ktory powiedziala mi moja prababcia... ''pamietaj (moje imie) ,ze glowa rodziny jest facet ale czymze bylaby glowa bez szyi,ktora stanowi kobieta'' wzielam sobie do siebie,moze nawet troszke zbyt bardzo :D

Gość Zmieszana19...
Cytat jak najbardziej na tak :)

Cd spraw lozkowych- powiedz mu czego oczekujesz:-) moze on mysli,ze Tobie jest dobrze w roli domatorki ;/ roxmawiasz z nim na 'te' tematy czego oczekujecie itp?

Gość Zmieszana19...
Owszem, stara się :) Ale ewidentnie widać, że nie lubi dominować :

Gość Zmieszana19...
:(

Powiem Ci,ze ja w moim poprzednim zwiazku bylam 'ta ktora robi wszystko by zatrzymac faceta przy sobie' .. byl wysportowany,opalony,podobal sie wielu kobietom tak wiec naprawde musialam sie starac ALE potem stwierdzilam,ze do cholery ja mu za przeproszeniem od d**y nie odpadlam zeby mna rzadzil i mowil co i jak. Rozstalismy sie... potem poznalam mojego obecnego ( dawniej totalny maminsynek, tez chcial mna rzadzic,miec'gore' ale ja juz bylam madrzejsza i sie nie dalam:-) terazleci juz nam 3 roczek razem i jest cudownie. I uwierz w naszym zwiazku to juz chyba nic mnie nie zdziwi... ja robie mu nieraz karczenne awantury gdy cos mi sie nie spodoba i wiem,z autopsji,ze to lepsze niz siedzenie cicho i udawanie,ze jest ok:-) aaa i moj facet na tym skorzystal,dowiedzial sie o sobie rzeczy,faktow ktorych nikt wczesniej nie mial mu odwagi powiedziec prosto w oczy...az wkoncu trafil na taka jedna zlosnice :D teraz jest nie do poznania:-) nie ma juz zadnego sladu po maminsynku:-) reasumujac -- musisz byc twarda i nie dac sie facetowi:-)

Hmmm moze kupcie gre erotyczna - zawsze to jakies urozmaicenie:-) albo poeiedz badz napisz mu,ze masz taka fantazje aby facet Cie zdominowal:-) moze zaproponuj mu scenke do odegrania;) np policjant lapiacy w swoje sidla wieznia :-). ( on policjant,Ty wiezien). Powinno pomoc:-)

Albo powiedz,ze dzis on przejmuje role tygryska:-) graj slowami z nim:-)

Gość Zmieszana19...
Wiem, że masz racje w 100%, niemniej nie ukrywam, że to dla mnie bardzo trudne i cięzko mi będzie odważyć się na szczerą rozmowę w tej kwestii :) Dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi :)

Ale poki co musisz scenerie lozkowa dac na boczny tor i naprawde z nim pogadac o Twoim ''odkryciu'' bo to naprawde nie jest normalne... pomysl sobie jak wygladaloby Twoje zycie z kims kto ma zapedy na malolatow... ;/ zadna z nas by tego nie chciala... zobaczysz jak zareaguje... mow spokojnie, wytlumacz mu ze martwi Cie to i. Spedza sen z powiek...

Gość eyeyey
To nie nazywa sie pedalstwo, tylko pedofilia:) radzę się odciąć od takiego człowieka bo wcześniej czy później złapie go policja, a takich szybko nie wypuszczają z ciupy.

Gość eyeyey
A to że złapie go policja może byc pewnym, bo w jawnym internecie monitoruja takie strony na bieżąco, nie dość że jest głupkiem skoro szuka na googlach takich rzeczy to jeszcze początkujacym pedofilem...

Ja sobie zdaje sprawe,ze to bedzie trudna rozmowa ale dasz sobie rade:-) musisz. Robisz to dla swojego dobra. Aaa i przede wszystkim nie daj mu wmowic sobie,ze sie niepotrzebnie czepiasz itp... on w ten sposob bedzie probowac Toba zawladnac, zdobyc kontrole tym samym robiac z Ciebie 'glupia babe' nie daj sie kochana:-) ps. Nie ma za co:-) ja lubie duzo gadac/ pisac :p

Gdyby on byl moim facetem to juz dawno bylby u mnie z kwiatami na przeprosiny poawanturze na 'owy' temat:-) daj mu do zrozumienia kto tu rzadzi :D

Nasow!a mi sie jeszcze jedna mysl... skoro on jest ulegly w sexie ( zwykle kobiety ulegaja), gra w gry dla dziewczyn to moze on jest transwescyta fetyszystycznym? Nie zwrocilas kiedys uwagi czy moze nie powiedzial ( nawet w zartach,chcac sprawdzic twoja reakcje) czegos jak to fajnie byc kobieta, ze podobaja mu sie ciuchy (damskie) itp? Masz wzglad do jego szafy? Moze warto tez nad tym sie zastanowic? ...

Ale do tego znow nie bardzo pasuja te hasla wpisywane w google... ehh musisz z nim porozmawiac

Gość morgardo dryff monst
uciekaj póki możesz nie ma juz zadnego sladu po maminsynku reasumujac -- musisz byc twarda i nie dac sie facetowi x :D teraz jest pantoflarzem