Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wypierdek ewolucji

Co myslicie o powiekszaniu penisa silikonem? Myslicie ze warto ryzykowac?

Polecane posty

Gość Wypierdek ewolucji
Dzięki silikonowej "wkładce' można zyskać mnóstwo cm w obwodzie. Kobiety powtarzają że liczy się bardziej grubość niż długość (której też nie mam, ale na to nic nie poradzę).

Gość Wypierdek ewolucji
Może ktoś z was zna osobę która sobie wszczepiła silikon do penisa?

Gość hmmmmm....
a to jest bezpieczne dla zdrowia?

Gość A to peszek...
tak jak obrzezanie moze prowadzic do amputacji penisa tak i pewnie jest z tym gownianym silikonem

Gość kobieta nie dziewczynka
jaki to musi byc bol nie do zniesienia. trzeba byc matolkiem desperatem zeby dac sie kroic w takich celach. znajdz sobie niska drobna kobietke i bedziesz zyl

Gość uuuuuuuuuuupppppppppsssss.....
A co ma wielkosc czlonka do wzrostu dziewczyny???? Coz to za novum????? Nie radze tego zabiegu, panowie po powiekszeniu sa zadowoleni z wygladu i... tyle. Czlonek nie jest tak wydolny ;) jak wczesniej. Nie wazna wielkosc a sprawnosc ewolucyjny wypierdku :D

o matko widzialem zdjecia to jest okropne ze by tak sobie pokroic penisa ja chyba bym sie nie odwazyl biust u kobiety to wporzatku ale takie cos u faceta nie wiem ale potem to musi bolec nie

Gość Wypierdek ewolucji
Boli czy nie można zyskać z 5-6 cm w obwodzie. Przy krótki ptaszku (tylko 12 cm długości) mógłbym nadrobić obwodem (miałbym wtedy 16-17 cm obwodu) i na pewno wielu kobietom mógłbym sprawić przyjemność bo grubość członka jest niezwykle ważna. Otworzyło by mi to drogę do możliwości starań się o kobiety które dzisiaj mogę jedynie z daleka oglądać.