Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blusky

czy ktos wierzy ze alkoholik moze wyjac z nalogu?

Polecane posty

Gość blusky

ja juz nie bardzo:(a wy?

Gość cipkiewicz
facet - TAK kobieta - NIE

Gość mały zielony baranek
alkoholizm jest między uszami i zostaje do końca życia, nawet jak się jest teoretycznie trzeźwym

Gość kup kudzu root
zwallcza alkochol sam brałem i teraz moge pic alkochol i nie bac sie ze wciagnie mnie i terz mi starcza jedno piwo lub szklanka wina bo wiencej nie moge kudzu brałem z 2 miesiace

Gość pro_KURY_tor
tak może alkoholikiem bedzie do konca zycia ale pic nie musi... wszyscy terapeuci AA to alkoholicy niepijący

Gość dupa jarosz pieprzy za grosz
Mój wujek-alkoholik,nie pije od 4 lat.Pił bardzo dużo.Zaczął chodzic na spotkania AA.Unika towarzystwa ,gdzie jest alkohol,nie je nawet cukierków z alkoholem .Wie ,ze alkoholikiem bedzie juz do końca życia,że wystarczy jeden łyk alkoholu i wszystko może zacząc sie od nowa...Jest jeden minu tego,ż ewyszedł z nałogu-stał się bardzo zgryżliwy...

Gość pro_KURY_tor
alkoholizm jest chorobą duszy i ciała duszy - bo alkoholizm jest metodą na nie spotkanie sie z tym co boli, z czym sobie nie potrafi poradzić inaczej niż przez takie znieczulenie ciała - z wiadomych wzgledów, doprowadza do wyniszczenia organizmu

Gość blusky
moj facet jest mlody,ma 25 lat a byl juz na paru terapiach.po3 tyg od terapi wracal do picia.dalej leczyc sie nie chce bo mowi ze nic mu to nie daje.a zawsze pije do upadlego,ma maratony po pare dni.ohyda:(zal mi go a jednoczesnie go nienawidze