Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasasasdasdasd

Ale się nie popisałem na imprezie:(

Polecane posty

Gość dasasasdasdasd

Pytanie skierowane do kobiet, na ostatniej imprezie mocno się napiłem bo graliśmy w grę alkochińczyk. Trafiłem na pole gdzie napisane było " osoby w jeansach piją 2 kolejki " to ja powiedziałem że nie mam jeansów ( choć je miałem ) i zdjąłem je do kolan i stanąłem na przeciwko dziewczyny która mi się podoba ( nie brała udziału w grze ) i zacząłem delikatnie paskiem od spodni muskać ją po twarzy. Dostałem za to ponoć 3 razy z liścia. Ale niestety nic nie pamiętam gdyż wtedy się mocno napiłem. Koleżanka mocno na mnie obrażona, wręcz straciłem w jej oczach, inni współbiesiadnicy mówią że całe zajście wyglądało żartobliwie ale sama koleżanka mówi że poczuła się poniżona. Jestem świadom swojej bezmyślności, na trzeźwo bym tego nigdy nie zrobił i pytanie do dziewczyn? Jaka była by reakcja wasza na takie zachowanie kolegi wiedząc że ze sobą zaczynacie kręcić? ( wydawało się wcześniej że jest pomiędzy nami mięta )

Koleżanka mocno na mnie obrażona, wręcz straciłem w jej oczach" -hahahahha za ten tekst masz 1/10

Gość hhghghhjjhhhh
Ty nie tylko straciłes w jej oczach a przegrałeś, pradziwy wsiur zawsze objawi sie gdy jest pijany. To tak jaby laska sciagneła gacie staneła przed toba wzieła twoja głowe ruszała biodrami i udawała że piescisz ja oralnie :o - dostrzegasz teraz jak debilnie się zachowałeś ?

Gość dasasasdasdasd
To że debilnie się zachowałem to wiem, tylko jestem ciekaw czy takie zachowania totalnie mnie przekreślają czy jednak można o tym zapomnieć. Zgadzam się że po pijaku wyłazi idiotyczne zachowanie, ale na trzeźwo nie byłem i nie jestem zdolny do takich zachowań