Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tryggon

wasze ulubione miejsca w Polsce

Polecane posty

topik inspirujacy do wakacji w Polsce i milej dyskusji prosze o pozytywny ton...dziekuje:)

mam wiele "swoich" miejsc, gdzie dobrze sie czuje i mi sie podoba, a takze wiele do odwiedzenia jeszcze z miast: Trojmiasto, Białystok, Jelenia Góra z regionów pod kątem wypoczynku- Dolny Śląsk, Pojezierze Lubuskie i Pojezierze Koninskie.

moim miejscem jest warmia i mazury. Od miejsca gdzie mieszkam w próieniu 4-ech kilometrów jest 4 jeziora i dwie rzeki. Lasy rzut beretem. A że lubimy z żonką wędkować więc pakujemy naszdgo katamarana i przez wekennd jesteśmy na wodzie. Poranna kawka na wodzie.wyobrażacie sobie?

Gość wredniucha10
MAZURY!!! - Warchały, jezioro Świętajno

Standardowo : Bałtyk, który nigdy mi się nie znudzi i Kaszuby, a zwłaszcza bory tucholskie. W południowej Polsce lubię jedynie Zakopane. Na urlop zawsze uciekamy z rodziną na wieś, właśnie na Kaszuby. Mamy tam domek i według nas, urlopy na wsiach są najlepsze na tzw. "podładowanie akumulatora" :)

Gość hugghgg
Tez polecam Bory Tucholskie, Kaszuby. Piękne jeziora, lasy, spokój i w miarę tanio.

Gość belzeboobek
Moje ulubione miejsce w Polsce to Turun. Studiowalam tam i mam wielki sentyment do tego miasta, kupilam tam tez mieszkanie, bo jesli kiedykolwiek wroce do Polski to wlasnie tam chce mieszkac.

cały czas żałuję, ze nie udało mi się zrealizowac planów przejechania Polski ścianą wschodnią, ale póki życia puty nadziei... najbardziej kocham Trójmiasto - bardzo fajne miejsce do życia i wakacjowania, okolice, z których pochodzę (niedaleko Borów Tucholskich zresztą, które też są zajebiste), kilka miejsc na Mazurach, Zakopane już nie, bo za dużo ludzi niestety

Gość vhshbssh
Haha widzę ze są tu moje sąsiadki :p kaszuby, bory...kto by się spodziewał?

Gość rogalik z dzemem
Trojmiasto jest piekne jednym slowem.Ostatnie wakacje tam spedzilam. Zakopane tez ma swoje uroki czy latem czy zima. Nigdy nie bylam na mazurachi jestem ciakwa jak tam jest.

Nie będę oryginalna i przyznam, że Zakopane. I w sezonie i poza nim. Uwielbiam tam wracać, latam do Polski ostatnio tylko na urlop do Zakopanego właśnie. Jakiś sentyment mam.

senatorze i koniec pewnej epoki- czekam na wasze wpisy i ukochane miejsca w Polsce:)

Czesc Ladies 1)Dzieciństwo -Góry Swietokrzyskie -Jaskinia Raj ,najcudowniejsze powietrze na świecie ,nigdzie tak używki nie smakowaly jak tu ! 2)Władysławowo 3)Zakopane Wspomnienia Zapachy Piękny kraj ta Polska -jeszcze tyle do zwiedzania.:)

Gość kleczkowska
zawsze uwielbialam morze, ale ostatnio poczulam taka tesknote za gorami. Bylam tam kilka razy, teraz niestety nie mam okazji, a wybralabym sie do Zakopanego