Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mameja125

zony z ukrainy

Polecane posty

Gość mameja125

witam Chciabym uzyskać informację na temat żon pochodzących z ukrainy. Jestem teraz aktualnie zarejestrowany na http://www.russianbrides.com i nie wiem co mam sądzić o tych wszystkich wiadomościach, które do mnie przychodzą bo są tak jakby pisane na jedno kopyto, każda szuka miłości, wyciszenia w objęciach mężczyzny itp. Każkda ma profesjonalne zdjęcia na których pięknie wygląda. Dziwne to jest trochę dla mnie, więc sdzukam porady, może ktoś z Was czytelników zetknął się z tymi rodzaju stronami. Co o tym sądzicie, jest to nobijanie ludzi w butelkę po przez tą całą metodę mailingu?

Gość tobi...
Czyt. Paszport polski i tlusty portfel

Gość mameja125
mieszkam w Londynie, a co do polek to nie chce się wypowiadać, już tyle razy się na nich przejechałem, każda poczuła rąbek świata i zamiast latać za kimś normalnym to lata za bambusami.

haha.... to bierz mnie, mnie tam wali paszport, byleby ten portfel był odpowiedni :-D

powiedziałabym, że pracowite, ale to niemedialne i niepolityczne :-)

Gość mameja125
a milosc to tylko jest w portfelu a gdzie wartosci

Gość mameja125
tak mowisz ze sie kupi, a co z seksem z przyjemnosci czy w ramach kasy? Jak dasz to dostaniesz? to lepiej isc do saunny tam za 50 F masz obsluge bez zbednego pierdolenia .

Gość prawa noga
Moj przyjaciel pochodzi z Ukrainy, mieszka w Polsce 10 lat. Nawet sladu akcentu nie ma a po polsku mówi lepiej niż niejeden Polak :P Za to charakterek ciężki, oj ciężki :)

Gość mameja125
czesc marianna a Ty co myslisz o rodaczkach mozna zaufac czy jak pisza tylko kasa a ty na kase czy z milosci

Gość mameja125
cesc bibizzoo a jadnak jestes romantyczna bo kazdy chce byc kochany i kochac

bo ja sobie jaja robię :-) po prostu nie lubię stereotypów i uogólnień i dlatego tak... co to za różnica czy biedny czy bogaty czy polak czy ukrainiec... dobry człowiek ma być i tyle

Gość mameja125
Milo ze tak napisalas bibizzoo nie wim ile masz lat ale ten tok myslenia jest ok

Gość haha, narzekasz że polki
mają miłośc w portfelu? a te Twoje Ukrainki to co?:D myślisz że one z zadupia chcą się wyrwać bo Cię pokochają?:D jak z ŻADNĄ Polką Ci nie wyszło to się zastanów co z Tobą nie tak, ze nei wychodziło albo czemu jakieś idiotki wybierasz. bo nie ma innej opcji skoro ktoś twierdzi że nigdy nie trafił na sensowną Polkę (czy jakąkolwiek inną nację) ale najłatwiej widzieć winę w innych, nie w sobie, co?:D serio mameja jesteś

dobrze, to teraz powiedz o co Tobie chodzi w układzie Polak- Ukrainka, o jakie zasady i wartości?

Gość mameja125
czesc ha ha nie zostawila mnie zadna tylko umarla i mam dzieci co sa ze mna a ty jak masz zal bo tak piszesz to ty jestes mameja

Gość mameja125
czesc bibizzoo przypatkowo natrafilem na ta strone i jestem ciekaw czy te oferty sa prawdziwe czy naciaganie a tak naprawde to nie ma znaczenia z kim byle budzic sie zkims i powiedziec kocham cie czy to tak wiele

Gość Elektronikełe ausf.II
naciągane, to jest spam a Ty aby odpisać musisz wykupić abonament w cenie kilkudziesięciu euro

bo ja wiem czy to wiele? żeby do tego dojść trzeba trochę tak zwanego zachodu.... fajnie, że Ci się jeszcze chce ja osiągnęłam już taki moment w życiu, że mi się nie chce :-)

Edziu, tak samo w realu- są naciągacze/- czki i są wartościowe osoby, trzeba mieć oko łowcy, haha

ja nigdy nie korzystałam z żadnego portalu randkowego, ale podziwiam odwagę, nawet nie chodzi mi o oszustów, bardziej o rozczarowanie rzeczywistością

Gość haha, narzekasz że polki
"a co do polek to nie chce się wypowiadać, już tyle razy się na nich przejechałem, każda poczuła rąbek świata i zamiast latać za kimś normalnym to lata za bambusami." znasz znaczenie słowa KAŻDA?