Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mameja125

zony z ukrainy

Polecane posty

Autorze jesteś zdołowanym desperatem i faktycznie najlepsza będzie dla ciebie Ukrainka,choć wydaje mi się ,że będzie miała z tobą przechlapane. No a o Ukrainkach najlepiej cię poinformuje niejaki Czaruś Pazura.

Gość Borys_Śląsk
Ukrainki mają ciśnienie na wysokich gości w typie południowca czyli z ciemnymi włosami,ciemną karnacją i najlepiej z własnym gniazdkiem i dyplomem inżyniera.To już nie te czasy że żeniły się z byle wieśniakiem który ma traktor i kilka hektarów.

Gość facet niezbyt przystojny
Wie ktoś ile kosztuje rejestracja na tym ukraińskim portalu randkowym ?

Gość i bardzo dobrze !
kilkadziesiąt euro frajerze

Gość grizolla
nie wiem skąd taka dyskusja..jak można zakładać że chce z takiej a nie innej narodowosci..generalnie ukrainki sprawa śliska..poogladaj programy tv..co robia w niemczech..obywatelstwo..śłub..a potem po roku rozwod i zabiera polowe majatku..takie sa..i to wysokie statystyki..poza tym ukraińccy to nacjonaliści..jak słysze ze Lwów to ukraińsy i czego polacy chca od niego to mi sie słabo robia..także myśle ze ukrainki rzucaja sie na facetow bardziej niz polki..mi taka jedna własnie odbija faceta

Gość jemkanapkezserem
A czemu tak się uczepiłeś tego serwisu ? Są darmowe prawdziwe serwisy jak : onona.ua , cafeclub.ua , love.mail.ru. Sęk w tym, że musisz pisać po ukraińsku albo rosyjsku. A jeśli szuka się kontaktu z Ukrainą pisząc w googlach po polsku, tak wychodzi jak w Twoim przypadku. Pewnie trafiłeś na jakichś polskich naciągaczy. A tym, którzy tyle krzyczą o szukaniu męża powiem, że w chwili obecnej my Polacy a konkretnie Polki pod względem emigracji i małżeństw z obcokrajowcami prześcigamy Ukraińców kilkakrotnie. Nie potrzebujemy wiz i tułamy się po całej Europie. A Lwów ? Do XIV wieku należał do Rusi kijowskiej. A potem do 1939 należał do nas. Więc i jedna i druga strona niech lepiej nie roztrząsa historii bo i tak nie rozstrzygnie.

Gość blondas_marek
Ukrainki są bardzo ładne i przede wszystkim w przeciwieństwie do polskich kobiet (brak bioder,płaskod***e) mają KOBIECE KSZTAŁTY!

Gość gość
Współczuję frajerom, którzy dają się na to nabrać.. ich IQ niczym nie różni się od IQ mikrofalówki.. No ok, może jest nieco niższe.

Gość chodzi po paszport i tyle
pewnie desperaci takich szukają bo Polki ich nie chcą a ukrainki mają szansę na Polski paszport