Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość southcarolinnee

Nigdy nie czułem się Polakiem, do trzech lat chcę zacząć nowe życie w USA

Polecane posty

Gość southcarolinnee

Odkąd pamiętam nigdy nie czułem się Polakiem, nie mam takiej mentalności jak Polacy, nie żyję i nie zachowuję się stereotypowo jak Polacy. Do zawsze czułem sympatię do Amerykanów i mam z nimi wiele wspólnego. Jestem uprzejmy, życzliwy pomagam bezinteresownie, nie jestem wysrany i po trupach nie dążę do celu oraz nie zaglądam innym do gara. Do dzisiaj przeżywam mocno katastrofę wież WTC gorzej niż Smoleńsk którym praktycznie się nie przejąłem. Mam 26 lat i męczy mnie już życie w Polsce między tymi zawistnymi wiecznie wrednymi i podkładającymi kłody pod nogi ludźmi. Męczy mnie życie tutaj na każdym kroku, kompletnie nie pasuję do tego ustroju kultury i zachowań. Pytanie do ludzi którzy po 25 roku życia wylecieli do Stanów, możecie napisać coś nie coś na ten temat ? Moim celem jest opuszczenie Polski do trzech lat i zaczynanie życia od nowa w USA.

Gość pączek z lukrem,trzy
tylko nie zapomnij zgasić światła

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. A ty tych Amerykanów to z TV ZNASZ ?

Gość southcarolinnee
Ale ja nie mam żadnego problemu z tym, założyłem temat żeby wypowiedzieli się ludzie którzy już wyemigrowali do Stanów, opisali swoje początki i tak dalej.

Gość ja najbardziej lubie rooibos
dno dna