Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kety 177

Jak postrzegacie dziewczynę z dużym tatuażem na plecach?

Polecane posty

Gość gość
to nie ja nie mam matury ;) I pomyśleć, że taki idiota chciał za biurkiem pracować. Spadam stąd, może ktoś normalny się potem odezwie.

Gość gość
gość dziś to nie ja nie mam matury oczko.gif I pomyśleć, że taki idiota chciał za biurkiem pracować. Spadam stąd, może ktoś normalny się potem odezwie. x Jak sobie zdam maturę to możne i będę pracował wredna divo.Wyp******lajj;]

Gość gośćcjchchfjfjf
Wkurzacie mnie. Jakie "panie lekkich obyczajow"? Ja mam meza od 5lat, razem jestesmy 7lat, mamy dziecko, byl moim pierwszym i ostatnim partnerem w lozku a mam tatuaz bo chcialam miec i tyle. Podobaja mi sie bardzo! Polska to mentalne zad***e! Chcecie isc do przodu a stoicie po pas w staroswieckim gownie Waszych rodzicow, niedzielnych katolikow! Wszystko co nowe i inne jest be! Leczcie sie na nogi bo na glowe juz za pozno...

Gość gość
to wypierd/alaj prostytutko

Gość gość
To jest jeden psychol i nie ma sensu się nim przejmować, skacze od kilku dni po tematach i te same teksty powtarza.

Gość gość
gość dziś To jest jeden psychol i nie ma sensu się nim przejmować, skacze od kilku dni po tematach i te same teksty powtarza. x Psychol to cie dyma dmuchana lalo...

Gość gość
up

Gość gość
A niech sobie mają. Ich ciało, pieniądze i życie. To nieprawda, że tatuaże mają tylko ludzie z marginesu. To tylko nasza kochana Polska jest tak zacofana, że postrzega ludzi z kolczykami, tatuażami, dredami za narkomanów i patologię, której nie należy dopuszczać do pracy w szkołach, biurach, urzędach itd. To jest w pewnym sensie sztuka. W końcu chyba widzicie różnicę między grypserą z więzienia robioną jakąś struną, a pięknie zrobionym tatuażem. Trzeba mieć poza tym ogromny talent, żeby coś takiego projektować i robić, a przeciętny "kaziu" z dębowym mocnym w ręce pod blokiem tego nie zaprojektuje. Ogólnie NIE jestem fanką tatuaży. Jestem bardziej "rockową" dziewczyną i kolczyków (mam), skaryfikacji i tatuaży nie postrzegam jako coś złego, ale po prostu nie chcę mieć. Uważam, że dziewczynom nie są potrzebne ogromne tatuaże zwłaszcza w widocznych miejscach i nie zyskują wg. mnie na urodzie, a może nawet tracą jak sobie młode ładne ciałko i skórę pokrywają jakimiś burymi kolorami. Aczkolwiek ani mnie to grzeje, ani ziębi. Nie oceniam i nie odtrącam takich osób.

Gość gość
Szkoda, że nie ma więcej ludzi z takim podejściem

Gość gość
:D

Gość gość
cyt. tatuaż to znak rozpoznawczy wszelkiej maści k**ewek usmiech.gif I ja się pod tym podpisuje obiema rękami i nogami. Zawsze tak uważałem i zdania swojego nie zmienie. Rozkraczalskie, lafiryndy i k***iątka !! Tyle w tej kwestii. Dziękuję za uwagę

Gość gość
a jak ma na lędzwiach to już w ogóle szmacicho na 100%

Gość gość
No jakos nie moge sie zgodzic

Gość gość
Mam tatuaze i nie jestem puszczalska, dziekuje za uwage

Gość gość
Źle (Jestem kobietą)

Gość gość
Ale jak "źle"?

Gość gość
kolejny nudny temat o tym samym. zrozumcie wreszcie ludzie ze to NIKOGO nie obchodzi ze wam sie cos nie podoba. jestem kobieta, mam tatuaz w widocznym miejscu i zrobie sobie kolejne. i co? mam gdzies wasze opinie na ten temat bo to moje cialo, moje zycie i moje decyzje. mam na tyle ciekawe zycie ze mnie nie interesuje to jak ktos wyglada, naprawde , bo mam swoje sprawy.

Gość gość
zapomnialam dodac, jestem dorosła, mam dobra pracę , pracuję w mundurze. moj tatuaz nikomu nie przeszkadza bo jestem dobra w tym co robię. :) dziękuję za uwagę.

Gość gość
W mundurze ? No to niech sie szefostwo dowie .... Na komisji lekarskiej nie wykryli tatuaży > to przecież jest dowód na zaburzenia emocjonalne.... właściwie dyskfalifikujący do służby.

Gość gość
Najwyrazniej nie bo duzo zolnierzy ma tatuaze

Gość gość
Mi laski podobają się z dziarami, pod warunkiem, że mają wytatuowany jakiś ładny kolorowy motyw, a nie bohomazy. Natomiast nie podoba mi się nadmierna ilość kolczyków i to nie tylko chodzi o całe obkolczykowane uszy, ale także o brwi, ,usta, policzki, język, aczkolwiek kolczyki w sutkach u kobiet (ale takie okrągłe z kulką na dole) mi się podobają, natomiast u mężczyzn wyglądają pedalsko.

Gość gość
Mnie sie podobaja kolczykiw nosie, ale chyba sobie nie zrobie

Gość gość
Czasami to wygląda jakby namalować grafitii na klasycystycznym dworku.

Gość gość
I dlatego to jest ciekawe

Gość gość
Prawie wszystko co wygląda jakby przypiąć kwiatek do kożucha jest ciekawe. Jest to jednak ten rodzaj ciekawości, który niekoniecznie schlebia, a ciekawski nie myśli w kategoriach superlatyw o temacie swojej ciekawości. Z obyczajów więziennych zrobiono modę komercyjną, sprzedażną.

Gość gość
Prawde mowiac tatuaze znane i popularne bylyna dlugo zanim weszly do mody wieziennej. W kazdym razie mnie podoba sie ta estetyka

Gość gość
Wśród nieucywilizowanych plemion w Ameryce Południowej ?

Gość gość
Tatuażyści ćwiczą na świniach (pig tatto w google). Szkoda tych świń na ludzi.

Gość gość
I wsrod europejskiej arystokracji,dopierow okresie wojennym taguaze staly sie popularne wsrod marynarzy :)

Gość gość
Up