Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kety 177

Jak postrzegacie dziewczynę z dużym tatuażem na plecach?

Polecane posty

Gość gość
za 15 lat mam nadzieję aż tak nie zgłupieć żeby "chociaż po krzakach" przez "obciach".

Gość gość
większość ludzi ot zapie/rdala, a nie po znajomości w biurze siedzi;]

Gość gość
gość 20.31 - przykro mi, że coś takiego Cię spotkało. Opiniami tych trolli się nie przejmuj, o widoczne blizny też by cię wyzywali, prawdopodobnie dorabiając chore teorie. Lepiej mieć piękny tatuaż niż ciągle patrzeć na pamiątkę po wypadku.

Gość gość
20.32*

Gość gość
, o widoczne blizny też by cię wyzywali, ---dokładnie. Wiem o tym. Na pewno by głośno komentowali co ona tam ma, a może nawet podchodzili pytać co się stało. I udawaliby współczucie, zwłaszcza kobiety, a później dowartościowywałyby się tym przez resztę dnia...

Gość gość
no nie po znajomości ;) Ale skoro o znajomościach mówimy to większość moich znajomych ma pracę siedzącą gdzieś za biurkiem, która swoją drogą też jest męcząca. Nie wiem co masz na myśli mówiąc o "z********aniu".

Gość gość
O prawdziwej robocie np na budowie. Ja na razie jestem ochroniarzem ale na budowie też już robiłem, a ty powiedz lepiej jakie hemoroidy masz od tego siedzenia na d***e całe dni;D

Gość gość
No tak...ochroniarz...i wszystko jasne

Gość gość
W administracji to tylko po znajomości, ja mam technika administracji zrobionego(bez matury) to nigdzie do biura nie chcieli mnie przyjąć.

Gość gość
gość dziś i to do tego na zleceniu jako uczeń 6,50 na godzinę;D

Gość gość
może dlatego, że bez matury? Mój chłopak dorabiał jako ochroniarz na studiach. Wymagania? Wytrzymałe nogi bo dużo musiał stać. Więc ani fizycznie, ani umysłowo się nie przemęczasz.

Gość gość
A ty też po technikum jesteś tylko?, maturę zawsze można zdać tylko mi sie nie chce za bardzo.

Gość gość
Makijaż nawet najgorszy można zmyć, włosy nawet w najdzikszej fryzurze kiedyś odrosną, ale tatuaż zostanie na zawsze

Gość gość
po studiach. Maturę mógłbyś zrobić, większe szanse na to, że Cię zatrudnią. Z punktu widzenia pracodawcy jest dużo osób bardziej wykwalifikowanych, bez matury odpadasz w przedbiegach jeżeli o pracę biurową chodzi.

Gość gość
Gość 20.51 - po to właśnie są, żeby się nie zmywały. Skoro o tym mowa, to są kobiety które robią sobie makijaż permanentny - taki trzymający się do 5 lat tatuaż na twarzy

Gość gość
Na razie w planach kupo matury. Ponieważ nie wiem czy dam rade ją zdać;/,tylko z mojej ochroniarskiej pensji będę musiał ze 3-4 miesiące oszczędzać.

Gość gość
gorzej jak się wyda

Gość gość
Ten duży tatuaż na plecach to już zostanie na zawsze i tak pięknie za kilkadziesiąt lat już nie będzie wyglądał

Gość gość
za kilkadziesiąt lat to te plecy nie będą już pięknie wyglądać, więc co za różnica?

Gość gość
odpowiadając szczerze na pytanie z tematu: mnie dziewczyna z tatuażem kojarzy się z patologią, z wulgarnością, wysyłającą znak: lubię ostro się bawić. I wg mnie dziewczyna z tatuażem to przeciwnieństwo kobiecej damy z klasą. oczywiście mówię tu o pozorach, bo o to pytałaś w temacie- w rzeczywistości ktoś może się okazać fajną i wartościową osobą, jednak zawsze będę miała na uwadze że w którymś momencie życia była dość głupia, zeby tak się `naznaczyć` Mam nadzieję że Cię nie uraziłam, pozdrawiam:)

Gość gość
Tak jak teraz patrzę to temat ma już kilka lat, więc autorki pewnie dawno tu nie ma :P Mogę zapytać skąd masz takie skojarzenia? Zawsze mnie to ciekawiło.

Gość gość
jak chcesz sie wytatuować na twarzy to już gorzej prostytutka....

Gość gość
Nie mam pojęcia skąd. Od razu mi się nasuwają w głowie. Tak jak paląca dziewczyna to dziewczyna ze średnią klasą (sama paliłam kupę lat). To tak jak zobaczysz np. łysego w dresie- jedno skojarzenie, prawda?

Gość gość
Mam pomysł,skoro jesteś taka wyzwolona ze chcesz się wytatuować to może popuścisz mi szparki?. Gdyż za darmo jeszcze nie bzykałem nigdy a chciał bym;/

Gość gość
No właśnie nie bardzo. zależy jak się zachowuje, jaki ma wyraz twarzy

Gość gość
Nie widzę związku między tatuażami i "wyzwoleniem"

Gość gość
O co innego sie pytałem dresiaro..., ile masz lat już?

Gość gość
nie jestem dresiarą

Gość gość
postrzegam jak dziewczynę z dużym tatuażem na plecach :D