Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnaxxx

antykoncepcja

Polecane posty

Gość czarnaxxx

Mam problem, przyjmuje tabletki antykoncepcyjne daylette codziennie o godz.19 w poniedziałek 04.02.2013r. skończyło mi się opakowanie więc przyjęłam ostatnią tabletkę plecebo zieloną, na drugi dzień dostałam okres ale nie miałam tabletek więc nie mogłam zażyć kolejnej tabletki z nowego blistra tak jak codziennie o 19 dopiero następnego dnia zażyłam pierwszą tabletkę z nowego blistra to był drugi dzień okresu, podsumowując miałam jednodniową przerwę między blistrami czy jestem zabezpieczona przed ciążą?

Gość iqas
Antykoncepcja w formie chemicznej nigdy Ci nie da stuprocentowej gwarancji, więc nigdy nie możesz byc tego pewna.

Gość Miliana23
A to nie masz przerwy miedzy jednym a 2 blistrem?

Gość czarnaxxx
chyba nikt nie był w takiej sytuacji bo żadnych konkretnych wypowiedzi nie ma:(

Gość czarnaxxx
czy ktoś może coś mi odpowiedzieć?

Gość xyz?
Teoretycznie możesz być w ciąży, bo przerwałaś branie, powinnaś postępować, jak w przypadku niewziętej tabletki, tj. połknąć dwie - jedną za wczoraj i jedną za dziś. A jak zrobiłaś?

Gość vgngnjhgngcfngf
przeciez wszytsko jest w ulotce napisane, opuscilas jedna tabletke, teraz masz niezabezpieczone stosunki 7 dni wstecz i 7 dni po, jesli w tym czasie nie uprawialas seksu to ok

Gość kobietka9393
Witam, jestem kolejną panikarą ale wolę spytać się Was - osób o jakiejś wiedzy. Stosuję regularnie tabletki, podczas czasu placebo czyli krwawienia jednak kochałam się analnie. Czy jest możliwosc bycia w ciąży ? Dodam ze byłam pod wpływam alkoholu ale nie jakimś strasznym. Nie wymiotowałam wiec też niby nie zmniejszyłam działania tabletki.