Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandaoo0

czy to śluz ciążowy czy przed okresowy?

Polecane posty

Gość mandaoo0

może i głupie pytanie, ale proszę o odpowiedz, okres spóźnia mi się wiec liczę na ciąże, śluz wygląda na przezroczysty jest go sporo , ale są w nim nitki białego śluzu. na majtkach zostawie białe plamy, czy taki śluz wystepuje w ciazy czy przed okrese ? nigdy tego nie obserwowalam, ;/ a bylaby to moja ewentualnie 1 ciąża. jak to jest?

Gość laska lodia
to grzybica - candida albicans

Gość a kiedy miałaś owulację
i kiedy masz dostać @?

Gość mandaoo0
śluz podobny do tego w dni płodne, wiec już zgłupiałam, jak to u Was było? jest?

Gość buhahahaad
moze idź do wróżki niech ci powróży z tego śluzu........ skąd mamy wiedzieć!??? taki śluz może równie dobrze świadczyć o ciąży, jak i o jej braku. test test i jeszcze raz test ciążowy! Zwłaszcza, że juz Ci się okres spoźnia więc wynik powinien byc wiarygodny

Gość mandaoo0
cykle mam rozregulowane, stosunek był w 12 dniu cyklu, przy cyklach ok 30 dniowych, okres powinnam miec wczoraj, temp. 36,7C ale nigdy nie mierzyklam wiec nie wiem czy tym sie wogule sukerowac

Gość mandaoo0
test zrobie, choc bardzo sie go boje bo chyba narobilam sobie zbyt wielu nadziei.

Gość Swiniara26
na poczatek sie nie nastawiaj, choc moze juz za pozno :-) ja mam problem ze sluzem tez od kilku mies :/ ale moj jest strasznie gesty, takie glutki geste zolte sa :/ wiec podejrzewam nadzerke :/ ale nie wiem wizyta dop za 3 tyg ale nic mnie nie boli wiec da sie zyc, mysle ze jest szansa na ciaze ale upewnij sie!!

Gość mandaoo0
w 32 dniu cyklu raczej nie mozliwe zebym miala dni plodne;p

Gość mandaoo0
moze ktos jeszcze sie wypowie?

Gość Ja mam taki sam
Dokladnie przed okresem mam taki sluz. Zaraz po nim dostaje okres. I tez zawsze robie sobie nadzieje bo staram sie juz kilka mcy a tu @. Nie nastawiaj sie.