Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xica90900

oszukał mnie ze nie jest żonaty...

Polecane posty

Gość xica90900
to uważaj zeby ci dupa nie urosła bo mąż ucieknie do mlodej kochanki, o ile go masz :D

Gość xica90900
na temat uznania dziecka juz rozmawialismy, żona sie musi dowiedziec, bo on nie bedzie jechal na 2 domy. bo dziecko odwiedzac chce też.

Gość ! Terenia !
takie frykasy jem tylko od święta :classic_cool: I dlatego mam świetną figurę na którą ślinią się faceci :D I te moje seksy ruchy :classic_cool: kręcę biodrami jak Szakira :D

Gość jugo
czyli jednak zależy ci na zemście. dobra, twoja sprawa. to, ze chce dziecko odwiedzać to akurat dobrze o nim świadczy. może przychodzić do dziecka, niekoniecznie do ciebie. zastanów się, czego oczekujesz? do czego chcesz doprowadzić? żeby go żona rzuciła? co w tedy - liczysz, że będziecie razem czy raczej chcesz, żeby został sam, na lodzie? generalnie uważam, że zdradzającym dupkom należy się nauczka, ale ja bym mimo wszystko zadbała o interesy swojego dziecka a temat uczciwości w ich małżeństwie zostawiła im

Gość xica90900
jak shakira czy jak grycanki :D

Gość xica90900
żona musi wiedziec a czy go zostawi czy nie to jej sprawa. kontaktow z dzieckiem mu nie zabronie, ale musi wiedziec ze tak sie nie robi. niech chociaz bedzie uczciwy teraz wobec żony i albo sie sam przyzna albo od innych.

Gość ! Terenia !
Jak Szakira i to w latach swojej świetności :classic_cool: Też jestem taka... Loca :classic_cool:

Gość o ja cieeee!!!!
przez pol roku waszej znajomosci facet ani razu nie zaprosil cie do siebie i zadna lampka ostrzegawcza ci sie nie zapalila? :OTeraz juz mleko sie rozlalo ale powiem szczerze - nie rozumiem tego za nic :O

Gość ssdkfg
hahahahahahahaha :D ale masz przejebane :D