Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xica90900

oszukał mnie ze nie jest żonaty...

Polecane posty

Gość xica90900

Witam , dlugo zastanawialam sie czy napisac moja historie na forum... i zobaczyc czy ktos jest lub byl w podobnej sytuacji... a wiec... Poznalam w pracy fajnego faceta, spotykalismy sie pol roku, po czym on stwierdzil ze zasluguje na kogos lepszego i nie jest on odpowiedni dla mnie ble ble... po czym sie okazało ze jestem w ciazy , on oczywiscie powiedzial ze nie chce dziecka, i nagle wszystko wyszło na jaw, ze ma żone i 2 dzieci, cala ciaze sie nie odzywał i nagle przyjechal zeby sie dogadac ze mna zeby żona sie nie dowiedziala... żenada

Gość aleksandra wielkaaaa 88
dlaczego nie usunelas??

Gość xica90900
sorry nie ten temat, ale pierwszy raz zakladam temat.

Gość Miliana23
Lepiej by się dowiedziała itak będzie płacił alimenty wiec żonka sie dowie.

Gość xica90900
mialam taka mozliwosc ale sie zdecydowalam urodzic.

Jak można nie wiedzieć,że ktoś ma rodzinę? Jak można tego nie zauważyć? Nie ogarniam...

Gość xica90900
tzn on płacic oczywiscie bedzie, bo to jest jego obowiązek, tylko chce to załatwic bez sądu, zeby nikt nie wiedzial... oczywiscie sie nie zgodze na takie cos.

Gość ! Terenia !
Ja bym usunęła i zaczęła od nowa, bez tego błazna :O A tak jesteś teraz panną z bękartem, a jego ojciec nawet nie chce znać ani ciebie ani jego :O Żenuła

Gość Anonomowa ameba
Co za idiotyczne pytanie - "czemu nie usunęłaś?" Dziecko to nie pryszcz, który się wyciska, bo facetowi nie po myśli. Dziecko to zywa istotna. A ten palant to mega pizda. Spieprzył życie Tobie, Twojemu dziecku, jego dzieciom z małżeństwa i żonie. Pierdolony ruchacz bez zasad. Współczuję. A tak swoją drogą byłaś bardzo naiwa. Iść do łóżka z facetem, spotykać się pół roku i nawet ani razu nie być u niego w domu? W jakim świecie żyjesz. Niby razem pracujecie, to nie wiedziałaś, że on nie ma żony???? Przecież współpracownicy wiedzą o sobie takie rzeczy czy ktoś ma dziecko, rodzinę, etc... Chociażby z tego powodu, że ludzie biorą urlopy w ferie zimowe czy wakacje, chwalą sie gdzie i z kim jadą, są jakjieś paczki na mikołaja dla dzieciaków, etc. nie wspominając o zdjęciach na biurku, pulpicie kompa czy zwykłych pogaduchach w pracy o rodzince :)

Gość Anonomowa ameba
chyba, że to prowo :) TAAK - to wygląda na prowo. Bo żadna rozsądna laska, nie spałaby bez zabezpieczeń z takim niepewnym gościem.

Gość xica90900
nikt nie wiedzial w pracy o jego rodzinie, jak bral urlop to jechalismy razem na caly tydzien gdzies. caly czas spedzalismy razem, wiec chyba malo kto by zauważył ze cos jest nei tak... ale to juz nie jest ważne. najlepsze jest to ze on przyszedł i powiedzial ze jak żona sie dowie to go zostawi i bedzie mial przesrane w domu. a co mnie to obchodzi?

Gość Dika Ghj
ja miałam podobnie ,spotykałam się z kolesiem poznanym za granicą podczas wakacji gdy tam pracowałam. Spotykałam się z nim przez 3 miesiące po czym zaszłam w ciążę nie wiedząc ze on leciał na dwa fronty mial mnie i jeszcze druga...Chciał mnie zostawić bo z tamta byl 3 lata i ona go szantazowala ze się zabije itd. ale wkoncu z nią zerwał ,teorytycznie byl ze mną tyle ze w związku na odległość. Cała ciążę praktycznie byłam sama ,ja w polsce, a on za granicą ,przyjechał na święta a miesiac pozniej ja pojechałam do niego za granice ,to było na początku ciąży ,potem nie widziałam się z nim do końca ciąży przyjechał kilka dni przed terminem ,kiedy dziecko się urodziło to przyjeżdżał przesyłał pieniądze i dalej byliśmy razem w związku na odległość . Wszystko było dobrze do grudnia poprzedniego roku kiedy okazało się ze przez 3 miesiące mnie zdradzał z jakas szmata tam ... Wybaczyłam mu ta zdradę,obiecał ze się zmieni,ze już nigdy nie zdradzi,przepraszalale wkoncu po kilku dniach stwierdził ze jest z tamta szmata w związku i poraz kolejny ze mną zerwał...

Gość roki.roko234
anonimowa to jakiś trol... Tylko egoistyczne idiotki bez serca usuwają dzieci! Jak można dziecko bękartem nazwać... żal!!!!!!

Gość ! Terenia !
To prowo, ale fakt faktem takie ciąże powinno się usuwać :O🖐️

Gość ! Terenia !
roki.roko234 - To sobie sprawdź w słowniku, nieślubne dziecko to bękart i koniec kropka 🖐️

Gość ! Terenia !
"kiedy okazało się ze przez 3 miesiące mnie zdradzał z jakas szmata tam" ­ Nie bądź hipokrytką, bo dla swojej poprzedniczki byłaś taką samą 'szmatą' :D

Gość xica90900
Boże ale niektore babska sa okropne... "takie ciaze powinno sie usuwać" - masakra... takich facetów powinno sie usuwać... i jeszcze chce sie dogadac ...

Gość Dika Ghj
Ja nie wiedziałam o swojej poprzedniczce a ta szmata wiedziała ale i tak już z nią nie jest

teraz ważne jest dziecko,alimenty to podstawa,wychowasz ,zmądrzejesz i znajdziesz odp faceta.Wbrew pozorom są tacy,którzy właśnie szukają partnerki z..dzieckiem,one są najczęściej ustatkowane i wiedzą czego chcą od życia.Ale to moje zdanie

Gość ! Terenia !
Tego faceta to swoją drogą powinno się zutylizować, ALE! Z drugiej strony... który facet by nie skorzystał jak widzi taką naiwną idiotkę, która zatańczy tak jak on jej zagra? Wiadomo, że on chciał sobie poużywać bez zobowiązań, a ona głupia, bo ani się nie zabezpieczyła, ani jego nie wybadała :O

Gość ! Terenia !
Dika Ghj - To kochliwy ten twój Romeo :classic_cool: ­ Czyżby 'ciapaty'? :classic_cool:

Gość ! Terenia !
"Wbrew pozorom są tacy,którzy właśnie szukają partnerki z..dzieckiem,one są najczęściej ustatkowane i wiedzą czego chcą od życia" ­ A to bardzo dziwne, bo żaden znany mi facet nie chciałaby kobiety z przychówkiem....

Gość NapoleonBON
Ja tez jestem za autorka powinna byla usunac ciaze. A tak spaprala zycie sobie i jemu (jego mam w dupie), ale kto Cie zechce teraz z bekartem ? glupia jestes i tyle.

Gość ! Terenia !
Doda tylko, że ja każdą ciążę z wpadki bym usunęła 💤 :classic_cool:

Gość xica90900
jemu to dopiero spapram życie.

Gość xica90900
Terenia idz lepiej pączka zjedz bo zaczynasz glupoty gadac... :D

Gość a kto zechceeee
zechcą ją następni żonaci penisanci kochamkami zonatych zostaja specyficzne kobiety które tylko do tego sie nadaja aby byc boczną odskocznią a bierze się to stąd że są łatwe w kroku dlatego łatwo podsuwaja się żonatym (wiem, wiem....troche niesprawiedliwie piszę bo można zostać nieświadomie kochanką.....ale jak można bez sprawdzenia stanu cywilnego faceta..tak szybko wskoczyć mu do łóżka?)

Gość xica90900
Ciekawe czy Ty najpierw sprawdzasz jego stan cywilny poprzez wywiad środowiskowy... szkoda ze tylko takie osoby sie wypowiadają a nie ktos kto mial taka sytuacje.

Gość ! Terenia !
a wy myślicie, że co ja teraz robię? :classic_cool: Wpierdalam pączki z różą i z wypiekami na twarzy odświeżam kolejne wątki na Kafe w nadziei na nowe posty forumowiczów :classic_cool: ­ I dobre prowo - chwytliwe :classic_cool:

Gość jugo
ale co, chcesz się mścić? zadbaj o przyszłość Twojego dziecka a nie o zemstę... po pierwsze i najważniejsze - zadbaj, żeby uznał to dziecko, był wpisany do aktu urodzenia. potem razem się dogadajcie co do wysokości alimentów. jak będzie płacił to ok. jak nie będzie to go podasz do sądu i sprawa się wyda.