Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suonko16

pilne ! proszę pomóżcie ! ; )

Polecane posty

hej, mam pytanie.. od 8 miesięcy współżyję z chłopakiem, mam 16 lat, on 17, ostatnio podczas pettingu weszły mi aż cztery palce, od tamtego czasu chłopak twierdzi, że go zdradzam, że na pewno musiałam spać z kimś innym, bo to jest nie możliwe, żeby weszło mi aż tyle, skoro uprawiałam sex tylko z nim. jest to możliwe, czy to ja jestem jakaś inna ? ; o

Gość jedendwatrzyicztery
ja też urodziłami mnie też nie wejdzie 4 za pierona -2 :O

dziewczyny, bez "obrazy" powiedzmy, ze to zalezy od budowy ciala i tyle (choc oczyiscie, ze to czy jestes matka czy nie ma cholerne znaczenie) ale zapewniam, ze sa takie egzemplaze--oj jak brzydko zabrzmialo, sorry- ze nie ty;lko palce ale i cala piesc sie zmiesci, oczywiscie nie na chama

Gość Fileciarz
Ty i twój chłopak jesteście gówniarzami ,na seks jeszcze mieliście czas, a teraz takie głupoty on wygaduje, a ty się przejmujesz i tyle w tym temacie

Gość matka polka85
Uwarzam że to dużo !! ale jeśli robicie To często to twoja pochwa się rozciąga i naciąga !! proponuje ćwiczyć mięśnie kegla wtedy powina wrócić do normy!! nie uważam że jesteście za młodzi tylko polecam tabletki !!!

Gość no kufa
..lekcje odrobione kredki zatemperowane....?

Gość Fileciarz
No proszę Cię , faktycznie 16 lat i wielce dorosła do wspólżycia, sama treść tematu świadczy o tym, że to gówniara pisała, hooja w pochwę się wsadza a nie palce, najlepiej całą rękę niech ci wsadzi. Siedzą i ten sprawdza ile palców wejdzie, bosszzze widzisz a nie grzmisz

filet ale tak naprawde co cie boli? poza tytm ze to dzieci? bo nie po bozemu?

Gość Fileciarz
Dla mnie to jak dla Zenka, czy po bożemu czy na jeźdźca

ale tak z ciekawosci pytam masz cos przeciwko fistingowi?

Gość ,Zullus:?
ow(ow) Twoje to zdjęcie?:)

Gość nunununu1256
ja swojego czasu przed jeszcze jak chodzilam z moim obecnym mezem, jak bylam bardzo podniecona to 4 wchodzilo jak w maslo czasem jeszcze sie tak bawimy ale kurcze juz nie az tak, bo wybieramy sex niz takie pieszczoty, ale uwielbialam to, 4 paluszki, mmmm rodzilam przez cc, ale teraz cos sie stalam suchsza przez tabsy i nezbyt lubie nawet 2 jak dziewczyna sie podnieci to wszytsko jest mozliwe :) jesli tego chce i ma z tego przyjemnosc, a chlopaka masz dzieciaka jesli mysli ,ze "rozciagnal" cie inny, haha przeciez pochwa to jest elastyczna i sie dostosuje, nikt nie ma na codzien takiego rozwarcia przeciez

Gość annna21
Powiedz mu, że nie dorósł do sexu. Taka jest prawda, skoro wygaduje takie brednie