Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z 21letnią córką

Moja córka jest w 9 miesiącu ciąży

Polecane posty

Gość problem z 21letnią córką

Chłopak kopnął ją w tyłek. Ona robi z siebie życiową ofiare. Ja jej postawiłam sprawe jasno, po urodzeniu dziecka ma się wyprowadzić. Ale ona jedyne co umie to tylko chodzi i płaczę. Mówi że chłopak mówił jej że ją kocha, obiecywał że wybuduje dom, że chce w przyszłości założyć z nią rodzinę. Nie wytrzymałam i spoliczkowałam ją. Niestety pokłóciłam się oto z mężem. Mąż dla córki zawsze miał najwięcej wybaczenia. Zwłaszcza jak córka robi przed nim z siebie ofiare. Ciągłe kłótnie z mężem. Nie wytrzymałam i powiedziałam mu że nasza córka wdała się w jego rodzine. Siostra mojego męża również wychowała samotnie syna. Zabolało go to, mieszkamy w domu który wybudował nam teść. Moi rodzice jakoś od chwili ciąży trzymająna dystans moją córkę a mój mąż i teść obchodzą się z nią jak z jajkiem. Jeszcze odkąd dowiedzieli się że urodzi się chłopiec. Ja byłam dwa razy w ciąży i mąż w życiu się tak mną nie opiekował. 28letniego syna który nie ma dzieci, mąż woli wyzywać od nieudaczników.

Gość Olatje
a pytanie to...?

a moze postaw się na miejscu córki, wredna suko. została sama, chlopak ją zostawił i ty, też najbliższa osoba też się na nią wypięła. Ona nie robi z siebie ofiary, to ty z niej robisz, zamiast ją wspierać. a poza tym 21 lat, to nie jest tragedia.

Gość ksenia485837
wybacz ale wydaje mi się, że przede wszystkim Ty masz problem z mężem. Z tego co piszesz wynika, że nie tolerujesz jego rodziny i macie odmienny pogląd na temat wychowania dzieci. Oczywiście odmienność w małżeństwie jest rzeczą normalną ale najistotniejsze by dojść do kompromisy bez niego będziecie dalej toczyć bezsensowny spór. Usiądźcie na spokojnie z mężem porozmawiajcie o tym jak widzicie przyszłość Waszej córki, ustalcie coś razem i trzymajcie się tego zdania. Kiedy córka zobaczy że stanowicie jedność nie będzie chciała płaczem wymusić dla siebie jakiś profitów. Co zaś się tyczy jej sytuacji, kazdy jest panem swojej sytuacji. Uważam, ze powinna ponieść konsekwencje swoich czynów. Jednak wy jako rodzice możecie jej pomóc chociażby dając dach nad głową. Dziecko to wielkie szczęście i wierzę, że da Wam jako dziadkom dużo radości i satysfakcji.A, córkę nauczy odpowiedzialności za siebie i maleństwo. Powodzenia i wszystkiego dobrego.

Gość fdgvfbty
została sama na własnę zgodę. Pewnie wybrała jakiegoś szpanera albo niedojrzałego kolesia. To ma dziewczyna teraz musi się wziąć w garść bo dziecko samo się nie wychowa i trzeba zapewnić mu byt.

Gość minipizza
są takie baby które są zazdrsne o to że uwaga rodziny skupia się na ich własnych dzieciach. matka to osoba ktora pomaga zawsze, a ty nie jesteś matką, nie chciałabym mieć takiej. wstrętna baba. powinnaś jej pomóc, wesprzeć, naiwna była, ale nie ma 15 lat, teraz za późno żeby ją karać.

Co z Ciebie za matka? Powinnaś pomóc córce, a nie jeszcze ją dołujesz...

Gość cwecscr
To że Tobą nie opiekowano się w ciąży nie oznacza, że musisz zazdrościć tej opieki córce. Powiedz jej, że głupotę zrobiła, że to Cię boli i odpuść sobie, ona już swoje przeszła. Ojca dziecka do sądu podać o jakąś kasę i niech córka teraz zajmie się dzieckiem, a nie przejmuje tym co Ty zrobisz i powiesz,..

Gość to tylko ona to zwykla dziewcz
Ty nie jestes matka, jestes zwyklym zwyrodnialcem bez serca. zamiar wesprzec corke to ja spoliczkowalas bo ona nie moze pogodzic sie z sytuacja w jakiej sie znalazla? idz sie leczyc

Chyba nie prosi Cie o zbyt wiele? A może wstydzisz się przed sąsiadami? Twoja córka była naiwna, nie pierwsza nie ostatnia, zdarzyło się, a Twoim obowiązkiem jest ją wesprzeć. Napewno teraz przejrzy na oczy i postara się dobrze wychowac dziecko, ktore tutaj niczemu nie zawiniło

Gość nonono333
matka roku, gratulacje

Gość to teraz musisz uważać
jak córka urodzi to wtedy będzie problem Z tego co piszesz to mąż marzy o wnukach. Syn widać lekkoduch nie spieszy się do tego by zapłodnić kobiete a córka jak urodzi chłopca to dziadek może zwariować na punkcie wnuczka, taka prawda.

Gość Darass
ja nie wiem czy Ty masz problem z córką, czy córka ma problem z matką????

Problem jest z Tobą anie córką.Rozumiem gdyby miała 14 lat ale nie 21.Poza tym samotna matka też może wychować dziecko na wspaniałego człowieka...

idiotka do kwadratu....toze twoj maz sie toba tak nie interesowal to teraz odplacasz mu sie ignorancja wlasnej corki? egoistka

Gość dddddddddsrt
mąz też Cię powinien wyrzucić - a sio !!! :)

Gość fsdagsgda
Prowokacja -41/10