Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laovejitaroja

Wasze ulubione kawiarnie/knajpy w warszawie ?

Polecane posty

Znudzona Starbuck's i Coffee Heaven zaczełam szukać różnych alternatyw. Byłam już w Charlotte, Francuskiej trzydzieści, samych fusach i dzisiaj odzwiedziła Moments . Co możecie mi polecić ?

Gość graffomannka
Polecam lodziarnię Limoni, w sam raz na skorzystanie ze słonecznej aury, toć już koniec sierpnia ;) Nie powinnaś być zawiedziona lodami, szczególnie szeroką gamą wyboru i dowolnością smaków. Czasem bardzo zaskakujących.

Gość sandis111
Jak dla mnie w Warszawie najlepsza lodziarnia to Limoni. Nigdzie indziej nie dostaniecie tak pysznych i zaskakujących smaków. Tu to dopiero nie wiadomo na jaki smak się zdecydować. Warto spróbować buraczanych. Na gorące dni idealne.

Gość gość
ja bardzo lubię chodzić do Salto na Wilczej, maja bardzo dobre jedzenie, szczególnie steki i przyjemny wystrój

Gość anieleczka159
U mnie cały czas górą Limoni. Ostatnio odkryłam cudeńko pod nazwą Millefoglie . Jak lubicie tradycyjne kremówki , to u niech wam będzie jeszcze bardziej smakowało. Idealne do kawy i herbaty na dobry poranek.

Gość Luiza vs Luiza
Lubię smakołyki od Magdy Gessler bo są aż ciężkie od swojej słodyczy ale pokuszona Waszymi opiniami o Limoni znalazłam cukiernie i podreptałam do niej. Jakie było moje zdziwienie, że w tak niewielkim lokalu znajduje się tyle znakomitości!Nie wiem czy mi życia starczy popróbować wszystkiego ale to czego próbowałam było znakomite:)

Gość Ochota54
Limoni, Limoni i jeszcze raz Limoni:) wypieki jakie oferowali na Święta były przepyszne - na szczęście jeszcze są w ofercie:)