Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzas

Jak sobie przetłumaczyć, ze on mnie nie chce? no jak?

Polecane posty

Gość Wreszcie sie udalo
Prawdziwych przyjaciol poznajemy w biedzie W moim zyciu pojawil sie ktos ale on nigdy nie bedzie przyjacielem bo jest bardzo falszywy nawet karty mi niechcial kupic za 5zl

Gość PrzyjaciolkaSwojegoPrzyjaciela
no to faktycznie masakra:O

Gość jużtylkosięznamy
Podobna historia, podobne dylematy, smutek, tęsknota, beznadzieja... podbijam temat...

Gość wredniucha10
autorko - zadajesz się z typowym psem ogrodnika - sam nie zeżre i drugiemu nie da! to co on robi to ostatnio często spotykany syndrom haremu - takie zaburzenie na tle seksualnym - i nie ma co dorabiać sobie do tego ideologii

Gość Iga_a
wredniucha10 Ja tutaj nie widzę żeby autorka była jak pies ogrodnika... Zakochana jest i tyle. Ty jak kochasz kogoś to łatwo Ci przychodzi zeby pogodzic się z tym że ona odchodzi? do tego łatwo przychodzą Ci myśli ze Ty nadal bedziesz kogoś kochać, a ta osoba bedzie z kimś innym? To pokazuje że dziewczyna faktycznie pokochała tego chlopaka. Przecież mówi otwarcie ze bardzo jej na nim zalezy i bardzo by chciała z nim byc W kwietniu odpoczniecie od siebie... tak jak piszę...czas, czas i jeszcze raz czas jest potrzebny

Gość kremooweczkaa
Skąd ja to znam :P To co wy robicie to jeszcze słabo. Ja brnąc w taką sytuację po jakimś czasie udając, że mnie to nie rusza wysłuchiwałam jego zwierzeń na temat problemów z nowo poznaną dziewczyną. Jeszcze wtedy miałam nadzieję. Porażka. Wstydzę się tego bardzo. Ale szczerze to był chyba jakiś rodzaj obsesji :/ Nigdy więcej nie zafiksowałam się tak na niczyim punkcie. Potem się spotykałam z facetami. Byłam w związku i byłam "normalna". A na jego punkcie mówiąc wprost po prostu mi odbiło. Nie istniał nikt inny. Nie wiem jak to sobie wytłumaczyć. U mnie skończyło się tak, że kazałam mu odpowiedzieć na pytanie czy coś kiedyś będzie między nami tylko tak/nie. No i dostałam swoją odpowiedź. Zerwałam kontakt. Po czasie "przeszło" Teraz na szczęście w ogóle go nie widuje (studiowaliśmy razem).

Gość kremooweczkaa
Acha i to co tak uzależnia, to właśnie jest ten stan w jaki wprawiała mnie jego obecność. Mimo, że bolało, że mnie nie chciał, to chciałam więcej i częściej się czuć tak jak przy nim. Wiecie te "motylki w brzuchu". Nigdy wcześniej i później się tak nie czułam.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzas
pogada ktoś? mam doła :-(