Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chocolatka1

male plamienie

Polecane posty

Gość chocolatka1

Witam was drogie czytelniczki. Mam pytanie do was. Może jakoś pomożecie rozwiać moje wątpliwości czy wszystko jest okey. Problem polega na tym ze za 2 dni powinnam dostac terminowego okresu. Jednak nie pokoi mnie fakt ze wczoraj na mojej bieliznie zauwazylam niewielka plamke krwi. Od tamtego czasu sie nie pojawilo nic wiecej. Co to moze oznaczac. Cykle ogolnie terminowe 32 dni. Ostatni raz współżyłam z chlopakiem okolo 12-18 stycznia. I sluz ogolnie jest "mokry" caly czas.

Gość asdfg123456
hej:) też tak miałam. cykle mam nieregularne :( a staramy się o dziecko no i we wtorek wstałam rano do pracy siusiam i tu widzę początek zaczynajacy sie miesiączki :( poszłam do pracy, wróciłam sprawdzam a tu okresu (plamienia) brak, czysto dziś rano robiłam test no i niestety negatywny:(

Gość chocolatka1
a tak mniej wiecej kiedy miala bys dostac ? Jestes juz po spodziewanym terminie czy przed ? Czy jakos teraz powinnnas miec ?

Gość asdfg123456
wiesz różónie to ze mna było bo w tamtym roku to tak od 30 do 56 i ze 2 razy mialam po 40 do 45 dni cykl. a jak z toba? udalo sie?