Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłośniczka Danielle Steel

Jaki był tytuł tej książki?

Polecane posty

Kilka lat temu czytałam książkę - romantyczną powieść prawdopodobnie autorstwa Danielle Steel. Bardzo chciałabym do niej wrócić, niestety nie pamiętam tytułu. Przeczytałam streszczenia prawie wszystkich jej książek, ale nie znalazłam tej jedynej :) Główna bohaterka była drugą żoną prawnika, który dla niej rozwiódł się z poprzednią małżonką. Niestety historia zatoczyła koło i pod koniec książki prawnik zostawił drugą żonę dla trzeciej - młodej i atrakcyjnej współpracownicy (lub podwładnej). Nie pamiętam imion bohaterów. Kojarzę kilka fragmentów: - facet każdego ranka spędzał tyle samo czasu w łazience - w dniu jego urodzin główna bohaterka zrobiła mu fellatio, po czym facet poszedł do łazienki jak każdego ranka, a następnie zadzwonił do pracy że się spóźni, bo ma spotkanie z klientem - jego żona była zaskoczona jak on świetnie kłamie - wspomniana wyżej współpracownica poinformowała główną bohaterkę, że zamierza odbić jej męża - trzecia żona była nieskończenie piękna poza... stopami ;) Pomóżcie! W razie pytań postaram się podać więcej szczegółów.

Podbijam, może komuś się coś przypomni? Jak mogę znaleźć tę książkę, co wpisać w wyszukiwarkę?

Gość a to nie było jakoś tak
że ta kochanka powiedziała żonie że z nim będzie, potem przeprosiła żonę że to powiedziała, ale nie za to że chce z nim być?

Tak tak TAK!!!

Gość 44..,
Nie znam tytułu tej książki, ale jej opis bardzo mnie zaciekawił i mam ochotę ją przeczytać :)

Jeżeli jakimś cudem uda mi się ustalić tytuł, podzielę się :) Mam nadzieję, że jednak ktoś pomoże... Przeczytałam streszczenia wszystkich książek D. Steel, a jest ich prawie 90 - nadal nic. Może to jednak inny autor? Pomóżcie, czytające kobietki!

Podbijam temat, może mimo pory kogoś oświeci?