Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterianka94..

chlopak ze mna zerwał... ;(

Polecane posty

Gość kafeterianka94..

bardzo go kocham i brakuje mi go.. ;/

Gość memento*
dlaczego się rozstaliście? długo byliście razem?

Gość jesli cie wyrejestrowali
co 18 letnie dziecko moze wiedziec o kochaniu !!!???? Masakra...

Gość llaaaaaaaaskeufhviurht
mnie też zostawił. nawet nie wiem o co chodzi. kłóciliśmy sie troche, ale bylam przekonana, że zaraz sie pogodzimy. mialam tylko jego :( nie wiem co teraz. tak mi smutno

Gość pseudq
do jesli cie wyrejestrwali zalosny jestes zaloze sie ze wie wiecej niz ty !! wiele ludzi w takim wieku jest bardzo dojrzalych nie wypowiadaj sie o kims kogo nie znasz do autorki przykro mi a dlaczego z toba zerwal

Gość kafeterianka94..
do jeśli cię wyrejestrowali: mam 19 lat. poza tym nie znasz mnie więc czemu nazywasz dzieckiem? byliśmy razem dwa lata

Gość kafeterianka94..
pseudq dziękuję. zerwał bo często się kłóciliśmy i boję się że mnie zdradzał. ciężko mi z tym wszystkim.

dzieckiem jest kazdy kto na siebie nie zarabia dziewczynko , a tak poaztym to mloda gownniara z ciebie co ty mozesz wiedziec o kochaniu chyba o dawaniu dupy i ci tak przykro jest ?????/!!/!

taaaaa jasne , dzieci sie zdradzaja i to ma byc dojrzale ? Watpie.... Jestem w 9 letnim zwiazku i wiem , co jest dojrzale a co nie.

jesli cie wyrejestrowali } wypierrdalaj 🖐️ nie byłaś/eś zakochany w tym wieku? nie wiesz jak ta dziewczyna to przeżywa, a skoro była z chłopakiem dwa lata, to trochę czasu jest... nie masz koorwa żadnych podstaw żeby ją oceniać po wieku. idź w chooj ograniczony człowieku :o🖐️

Gość edfr
17 latki rozmawiają o miłości - buhahahahahah CIULE!

Gość kamilleczka5468
jeśli cię wyrejestrowali - niewazne ile sie ma lat, ktos jest bardziej dojrzlay, ktos mniej!! ja zakochalam sie w wieku 16lat juz prawdziwie w facecie starszym ode mnie o 6 lat i kocham go do dzis a mam 21 wiec nie gadaj bzddur

Gość hdgdbddf
kurwa a to ile trzeba mieć lat żeby kochać??? 30??? nie słyszałeś/as o czymś takim jak pierwsza miłość? Chyba jesteś stara panna której nikt nie chciał i wylewasz swoje żale na kafe....

Gość hkwsfhkefkfk
to, ze ktos na siebie nie zarabia nie znaczy ze jest niedojrzaly emocjonalnie. w takim razie polowa zon nie wie co to znaczy milosc :) sama mialam chlopaka, zaczelam z nim byc w wieku 16 lat, bylismy razem 4 lata i uwazam, ze byla to prawdziwa milosc, a nie gowniarskie zauroczenie. do autorki - nie sluchaj durnych komentarzy od kipiacych jadem bab. wiem, ze jest ci ciezko. najlepiej usiadz, pomysl o nim i ze juz nie bedziecie razem. musisz to zrozumiec, najtrudniej zyc nadzieja. w glowie uloz sobie plan zycia bez niego - zobaczysz, ze jest to mozliwe. pamietaj, wszystko jest w twojej glowie, serce nie przestanie pompowac krwi mimo ze jest zlamane. i nie zapomnij teraz o znajomych i przyjaciolach, nie mozesz byc teraz sama, chyba, ze tego wlasnie potrzebujesz

pozdrawiam cie srodkowym palcem - tez cie pozdrawiam :) no wlasnie zakochanie a kochanie to 2 rozne sprawy czlowieczki :)

Gość hdgdbddf
ja również zakochałam się mając lat 16 i jestem z tym facetem do dnia dzisiejszego czyli 5 lat:) Dziewczyny zmieniające facetów co imprezę chyba nie mają pojęcia o miłośći a w takim przypadku wręcz przeciwnie :)

Gość hdgdbddf
ja uważam że trzeba trafić na odpowiedniego:)

Ja z moim jestem od 4 lat, ale ostatnio wszystkie pary wokół mas sie rozstają nawet te z wieloletnim stażem.