Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10700zł

mamamlodego jest bogata

Polecane posty

Gość 10700zł

Wymądrza się na tym forum gówniara. Ma trójke dzieci i uważa się hvj wie za kogo. Jasne,kto uwierzy w baki że ona gówniara 3 dzieci i dziana:D

Gość Marysienkaaa
Ona ma 3 dzieciaków ?! a ile ma lat?

Gość mnie też wnerwia
ta małolata. Mama 6 latki już fajniejsza.

Gość wiek nie istotny
istotne że jest tępa:/

Gość ile by nie miała
to wypowiada się jak ułomna.

Gość bgghghg
:classic_cool: 10 tysi zarabia mąż :p

Gość Niezła uważa że dzieci dla
bogatych ludzi,a sama trójke walnęła. Pewnie ciągnie z mopsu ale tu się nie przyzna. Nikt głupi jej nie uwierzy. Ślubu chyba nie ma,wpadła i jak ona ustawiona? Chyba w klopie z kupą ustawiona.

Gość O CZYM TU DYSKUTOWAC
a gdzie napisala ile ma lat i, ze jest bogata? Napisala, ze nie korzysta z pomocy MOPSu a to wg ciebie znaczy, ze jest bogata?:D

Gość ffggfghg
hmm

Gość madrzy sie
i wywyzsza jakbys nie zauwazyla:P

Gość głupia i denerwująca
jest!!!!!!!!!!!!!

Gość tylko 10 tysi
zarabia jej maz? na 5 osobowa rodzine to slabiutko. Srednia kafeteryjna jest na pewno wyzsza :P

Jak to ja gówniara??:)Przecież mi zarzuciłyście że stara jestem i mam iść spać...to sie pomarańczki zdecydujcie:)Ale fajnie topik o mnie wreszcie:)ehhhhh że też pracowici ludzie wnerwiają młode mamuśki...no ale tak bywa...Polska to piękny kraj....a wy sobie dalej tam tym mopsem czy caritasem żyjcie a te co naprawde potrzebują to przez was nie mają....niejedna by wiele dała żeby kase na neta mieć ...wiec nie jęczcie tylko do roboty..jak nie wy to mężów...a ja gdzieś napisałam ile zarabiamy?????:):):)jakby połowa z was wymądrzających się uczciwa była to totalnej biedy by nie było...bo kasa dla serio biednych by była...wyzyskiwaczki jedne...a tak jak napisałam UCZYĆ SIĘ LENIE A MĘŻÓW DO ROBOTY!!!!

Gość co ty z tą szkołą i mężami
? Ja już dano po szkole,oboje mamy prace. Mąż ma firmę. Ale nie muszę się tym chwalić bo nie uważam by to coś znaczyło na forum. No ale dla Ciebie pieniądz, to rzecz bardzo istotna wśród innych kobiet na forum. Bo jakby inaczej,biednym wstęp wzbroniony. Pilnuj swojego mężulka. Nie martw się o cudzych:)

Gość Kolejna kafeteryjna nagonka
Guzik Cię powinno obchodzić ile ma dzieci i ile ma lat ot co! To jest tylko i wyłącznie jej sprawa! A przy dzieciach też można się dorobić.

No właśnie z córką wpadka ale się uczyłam z nią na rękach!!!!! Po to żeby teraz spokojnie siedzieć na wychowawczym i macierzyńskim i dlatego dopiero po tylu latach zdecydowałam się na kolejne dzieci!!!!! I nie zabraniam nikomu tępaki dzieci!!!!!!!!!!!!!I niejedna biedna matka faktycznie potrafi dać więcej niż bogata ale nie mówimy tu o skrajnościach chyba....co>>>??No nie da się z gówniarami dyskutować i co ja na to poradzę

Gość co ty z tą szkołą i mężami
Z ,,gówniarami''' heh. Droga mamomlodego,spójrz jeszcze raz na swoje wypowiedzi. Sama stwierdziłaś innym kobietom,że są na biedne na dzieci,że za 3 tysiące to wegetacja. A uwierz ludzie i tak potrafią żyć,mam koleżankę co tak żyje i nie narzeka.

Gość tralalallalallalal
z tego co widzę to mamy na forum bardzo dużo biednych i zazdrosnych mamusiek!Po co jej to wytykacie?Z zazdrośćci!!!Gul Wam chodzi,że ma tyle a Wy nie. Inaczej ten temat by nie powstał.Kobieta,która żyje na podobnym poziomie do mamymlodego nie wypowiedzialaby się źle na jej temat! Do roboty się brać i też będzie kasa wpływała na konto!

racja wczoraj mama 6-latki była faktycznie:)Ale się nie wypowiadałam nawet bo jakoś mi za skórę nie zalazła ani razu , ani jakoś jej wpisy czy porady mi na odcisk nie naciskały...:):)muszą się wyżyć jak im mąż nie daje...cóż począc:):)

Gość o i wpadla gratka
co sie spowiadala od a do z

Gość mama 6 latki jest ok
w porównaniu do ciebie

Bo łatwo w Polsce nie jest za 3000!!!!! No nie mówcie że miód!!!! Do tego kryzys itd.....się czepiają jak się człowiek przyzna że ma więcej...jakbym napisała że mam 1500 zł na całą czwórkę to bym była cacy prawda???

Racja...trzeba odpuścić , niech się dzieci wyżyją...a ja idę posprzątać moje zajebiście duze , drogie mieszkanie:):):):):)i pewnie będę latać na zajebiście drogiej miotle:)pozłacaną mam...:)

ciekawe co bedziecie o mnie wypisywac jak mnie blizej poznacie

Gość nikt sie nie czepia ze masz
wiecej,tylko ze wrzucasz te osoby do mopsu i biedaków! 3000 to wiem sama ze to nie kosmiczna kwota,ale da sie zyc,da rade kupic dziecku buty orginalne,da rade ku...a pojechac na wakacje,czy wyslac go na wycieczke!

Bo wiecie jak się ma dochód powyżej 3000 to się nie sprząta na zwykłej viledzie....mam taką od Pottera:):)

Gość glkmfgkjg
Ze swoimi dziećmi gadasz przez Skype- sadzac po czasie spedzanym na forum tak jest

Gość Arszenika dobrze
Po co się nakręcasz? Lubisz to? Dalej piszesz. Poczytaj wypowiedzi Arszeniki,ona mądrze pisze,nie to co Ty czarownico z miotłą:D

Gość Arszenika dobrze
glkmfgkjg a to do...?