Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrgeraghe4h

do kiedy nocnik?

Polecane posty

Gość wrgeraghe4h

kiedy Wasze dzieci "przesiadly sie" z nocnika na wc?

Moj w kwietniu konczy dwa lata i sika na przemian nocnik i wc w zaleznosci czy siedzimy w pokoju czy goni po domu a sika juz od ponad miesiaca

Gość jesttemat
http://nasygnale.pl/kat,1025343,page,2,title,Niania-opiekuje-sie-twoim-dzieckiem-Lepiej-to-zobacz,wid,15316360,wiadomosc.html

Gość tutaj od urodzenia robiły
same:) To kafe.

Gość wrgeraghe4h
ja jestem nianią, do mnie roczne dziecko przychodzi z usmiechem, dbam o nie tak jak o swoje. nawet nie oglądam tego....

Gość kokitek
Moje dzieci rezygnowały z nocnika tuż przed 3 urodzinami, gdy szły do przedszkola. Tam musiały korzystać z normalnej toalety, tylko niższej, więc i w domu wolały na sedes usiąść.

Gość ani młoda ani mama
znam dzieciaczki które mają 3latka i dalej z pieluchami! a nocnika dalej nic....przegięcie co....

Moja już powoli zaczyna wołać. Z dwójką czeka aż ją posadzę na nocnik. Przez ostatnie 3 miesiące zdarzyło jej się raz zrobić w pieluszkę, ale miała wtedy biegunkę. Jak dla mnie to jak najwcześniej.

Gość Evaaaaaaa
Moja ma dwa latka i sadzam ją na deskę klozetową bo na nocnik nie chce jednak sama rzadko sygnalizuje że chce siusiu, bardziej to ja co jakiś czas jej przypominam a jak nie przypomnę to robi a majtki (kupę zawsze zrobi w majtki) . Jedynym pozytywem jest to że na polu nie zrobi siku i zawsze wracamy z suchą pieluszką po czym wysadzona sika i siiiiika :D.