Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Danonka_00

No popłakałam sie..:(:(:( zla niania!!!!!!!

Polecane posty

! Terenia ! ---- ''Warto zauważyć, że dzieciak się w końcu uspokoił....'' co to ma w ogole znaczyc ? wg ciebie to sposob na ''uciszenie'' dziecka ? i to jeszcze tak malego ? no prosze cie... ale w tym momencie chyba faktycznie walilas bezmyslnie czolem o klawiature ;/

Gość ! Terenia !
ZaklopotanaNieznajoma - Nieeee! Nie chodzi mi o to, że to jest sposób na dziecko. Ja już napisałam, mimo, że dzieci nie lubię, nie mam do nich za grosz podejścia, to w życiu żadnemu bym krzywdy nie zrobiła. Ani żadnej innej osobie, to nie ogranicza się wyłącznie to gównarzerii. Chodziło mi o to, że nie raz, i nie dwa widziałam już takie akcje, nawet jak byłam na wschodzie, to było normalne, że dzieciak przy ludziach dostawał lanie. I nikogo to nie dziwiło. U nich raczej 'bezstresowe' wychowanie by nie przeszło tak jak u nas. To inne kultura i mentalność, a ta kobieta? Przecież z takim spokojem i opanowaniem wali to dziecko, więc widać, że to nie pierwszyzna, widocznie to jest jej sposób.

Gość ! Terenia !
wredne małpy na tym kafe - Natomiast po twoich postach widać, że dostałaś szału macicy, czyżbyś była kolejną staraczką? :classic_cool:

Gość ! Terenia !
Widzę, że już podszywy się panoszą, ale wcale mnie to nie dziwi, przecież wiem, że każda z was chciałaby być Terenią :classic_cool: Ale niestety nie dla psa kiełbasa, możecie się tylko podszywać i choć przez chwilę poczuć się mną :classic_cool:

Gość ! Terenia !
wredne małpy na tym kafe - W sumie to nie, taka była moja druga myśl - Jak nie nawiedzona staraczka, to jakaś ciężarówa z pieluchą zamiast mózgu, na którą ciążowe hormony trochę za mocno podziałały i teraz świruje :)

Gość Zftftzfztf
Ależ ludzie są rozwrażliwieni, toż to tylko dziecko!

Gość Zftftzfztf
Normalnie zachowanie na wyjącego zaślinionego darmozjada.

No to ja sie z tym zgadzam ze na wchodzie bicie dzieci (i tu podkreslam,nie maly klapsik) gdziekolwiek jest czyms naturalnym jak swit i zmierzch :o Sama nie rzadko widywalam takie akcje, ale u nas tez dosyc czesto jestem swiadkiem, moze nie okladania co ma sie pod reką,, ale przylania

Gość ! Terenia !
wredne małpy na tym kafe - No tak, bo najlepiej siedzieć z brzuchem na Kafe i lamentować nad każdym aktem przemocy. Takie rzeczy się dzieją i już, nie wiem czy jestem wykolejona czy nie, ale wiele już w życiu widziałam, naprawdę, a to pozwoliło mi się znieczulić na pewne aspekty życia. A ty zamiast wysyłać tu jakieś wymyślne wiązanki, to lepiej sobie pociumkaj do swojego brzucha :D

Terenia!!! To ze ludzie bulwersują sie na ten filmik to jest naturalnych odruchem kazdego zdrowego czlowieka ,dlaczego tak to negujesz??Ja wiem ze np w Afryce obrzezanie malych dziewczynek jest czym normalnym a mimo to zawsze bede to bardzo pietnować a nie tabu z tego robic

Gość KAROLINA 33 LATA
ja mieszkam w Anglii, jest tutaj sporo ludzi z Azji (Bangladesz, Pakistan) i kiedyś w sklepie byłam świadkiem, jak mały chłopiec - max. 3-letni (mam syna starszego umieć ocenić wiek) domagał się czgoś, słodyczy jakś, matka mu odmówiła on zczął piszcześć, focha strzelać - a ona go spoliczkowała. nie za mocno, ale jednak sozk !! starsza kobieta zwróciła jej uwagę bardzo kulturalnie, ale tamta nie zareagowała. może nawet nie rozumiała po angielsku ...

We Włoszech wymierzenie policzka dziecku w ramach kary jest czyms calkowicie dopuszczalnym,w tym ze oni praktycznie klapsow w tylek nie stosuja tylko pacna w policzek plaską dlonia, a u nas wlasnie calkiem odwrotnie,policzek budzi zgroze

Gość madziuaniauw9ww
a ja będąc w Anglii w 2003 roku byłam świadkiem jak po przeciwnej stronie na stacji metra stał facet i miał dziecko w spacerówce. Ono w pewnym momencie zaczęło płakać a on się wkurzył i zaczął kopać w ten wózek, potem wziął je w ustronne miejsce, za jakaś stojącą reklame, schylił sie i cos temu dziecku robił, wydaje mi sie ze bił. Miałam wtedy łzy w oczach.....

jakbym miała zatrudnić opiekunkę to na bank kamery bym zainstalowała a jakby cokolwiek zrobiła mojemu dziecku to bym ja natłukła i łeb na łyso ogoliła. Siedzieć bym nie poszła a co najwyżej wyrok w zawieszeniu - ale baba miałaby nauczkę.

O boże... zabiłabym tą starą rurę gdybym zobaczyła , że takie rzeczy robi z moim dzieckiem. MASAKRA.

Gość ilaboga olaboga...
UWAZAJCIE BO SIE POSRACIE...rozumiem, ze mozna byc szczegolnie uczulonym na krzywde dziecka ale te wasze teksty w stylu: poplakalam sie, och spalic babe jage na stosie itd sa smiesznei, infantylne, naiwne i niewspolmierne do zaprezentowanej w materiale sytuacji TO JEST ROSIJA TAM TAKICH DZIECIACZKOW CO W BIDULACH OPCJONALNIE na PIJACKICH MELINACH LEZY WE WLASNYM GOWNIE GODZINAMI I ZBIERA JESZCZE OSTRZEJ PO LBIE NIZ BOHATER FILMU JEST OD GROMA(podobnie zreszta w sierocincach azjatyckich, kiedys nawet byl reportaz o tego typu placowkach no i on rzeczywiscie byl wstrzocajacy nie to co ten filmik z kamerki)

Gość tak samo ludzie biją swoje
dzieci, niestety, więc mówienie nie zatrudnie niani, to głupota. No albo kwestia wygodnej sytuacji, nie każdy ma babcię blisko, czy robi sobie urlop wychowawczy. Ale to widać czy niaia jest w porządku do dziecka, ja np. moją czasami spotykam na mieście młodą, jak mnie nawet nie widzą, widzę jak młoda podskakuje radośnie trzymając nianię za rękę. Uśmiech od ucha do ucha. Nawet niemowlę potrafi okazać, że kogoś się boi czy nie lubi, dlatego trzeba obserować. Jeśli dziecko jest szczęśliwe to nie dzieje mu się krzywda. Niani nie brałam z ogłoszenia w necie, a popytałam w pracy, wśród znajomych. Polecono mi tą panią, pilnowała już wiele dzieci. i to polecenie procentuje.