Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Danonka_00

No popłakałam sie..:(:(:( zla niania!!!!!!!

Polecane posty

Gość efr2
o co kaman?

Gość Sama jestem nianią
Ale tą dobrą:) Niestety takich złych nie brakuje:(

Gość ! Terenia !
Nie zes­raj się 🖐️ ­ Poza tym to daleki wschód, nawet matka czasem p­izd­nie swoje dziecko w łeb żeby się wreszcie zamknęło 🖐️

Gość Sama jestem nianią
Szkoda dziecka:(

Przeciez az mnie skurcze złapały jak to zobaczyłam..:( Boże mam tylko nadzieje ze jędza bedzie sie smarzyc w piekle.. !!!!!!!!

Gość hmmmm.....
?

Gość Sama jestem nianią
Ta chyba Ty jako matka. Bo ja swoje nie pizdnęłabym tak,zresztą żadnego!!!

Gość DLATEGO NIGDY NIE WEZME NIANI
NIGDY

Gość Sama jestem nianią
Pomimo iż jestem nianią,sama nigdy bym nie wzięła. Nie umiałabym jej zaufać....

Gość bgfhngfgt
bo po co dajecie pod opieke OBCYM osobom wlasne dziecko?

Gość maaaaaartysia2345
danonka a skąd wiesz ile twoj syn bedzie wazył? wrózką jestes?

Gość same jestescie sobie winne
takie małe dzieci są wkurzajace, beczy, sra i wygląda jak łysa dupa. same sie zajmujcie swoimi bękartami!!

a to 4 dniu temu widzialam ,Rosyjska spolecznosc ma dosyc specyficzne podejscie do wychowywania dzieci,czasami jak w Chinach

Sama jetem niania- ja również.. tyle sie teraz słyszy, ale ogladajac ten filmik przerazilam sie jeszcze bardziej ..

Gość o matko, ludzie ludziom
nie mam dziecka, ale aż mi się niedobrze zrobiło, jak można się tak znęcać (w ogóle jakkolwiek znęcać) nad kimkolwiek a co dopiero na bezbronnym dziecku, ta niania to nie człowiek, to niewyżyty potwór :o

Gość szaryOłówekZOpola24
no właśnie i dlatego ja np, chętnie bym mogła byc nianią a nikt niani nie chce bo się boi że taka kobieta przyjdzie... biedne maleństwo :(

Gość ! Terenia !
" ! Terenia ! czy ty wiesz co ty wgl piszesz???????" ­ Nie, ku­r­wa, nie wiem co piszę, walę bezmyślnie czołem o klawiaturę i wciskam ENTER :O 🖐️ ­ Ja po prostu nie podniecam się tak tym filmem, oczywiście mimo iż nie lubię bachorów i mnie drażnią to na żadnego bym ręki nie podniosła. Zresztą w ogóle mam łagodne usposobienie i wolę nie używam argumentu siły. ­ Poza tym nie raz widziałam już takie filmiki, wszystkie z Azji, być może u nich nie jest to aż takie szokujące jak u nas w cywilizowanej Europie, może mają i takie sposoby? Warto zauważyć, że dzieciak się w końcu uspokoił....

Gość zgadzams ie
tylko wlasna matka ma cierpliwosc do swojego dziecka, obca osoba nie jest z dzieckiem związana emocjonalnie, jest to dla niej obce dziecko, a dziecko potrafi denerwowac. ryczy, o gowno mu chodzi, nie chce jesc. i tutaj o frustracje nie trudno.

Jezu sama jestem niania od 10 lat i normalnie aż mi zrobiło się niedobrze:( Jak tak można? Mi się za to wydaje że rodzice maja do mnie żal że tak kocham ich pociechy i całuje a oni są zazdrosni że maluchy lgna do mnie a do nich!

Gość vgfdgfdgd
karola pierdolnij sie w łeb

""tylko wlasna matka ma cierpliwosc do swojego dziecka, obca osoba nie jest z dzieckiem związana emocjonalnie, jest to dla niej obce dziecko,......."""" ­­­ No tu bym radzila przystopowac!!niekiedy obce osoby o wiele lepiej traktuja dane dziecko,i sa bardziej wyurozumiale, niz rodzic ,ktory nie ma cieprliwlosci do swojego dziecka bo jest nim przemeczony i sfrustrowany

A w Rosji to dzieciak na ulicy co rusz dostaje kijem gdzie popadnie albo przez głowe reka,, nawet nikt uwagi na to nie zwraca bo to normalka, nikt sie nie burzy jak dziecko dostanie wpierdziel nie wazne czy ma 2 lata czy 10