Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość we girls gonna run this show

facet 31letni bez zadnego zwiazku

Polecane posty

Ty w ogóle nie umiesz myśleć logicznie. Rżniesz się z kimś kogo raz w życiu widzisz, a stałemu facetowi nie dajesz przez miesiące. Przecież on wychodzi na skończonego frajera. Inny miał to za darmo. Ot lewacka logika.

Smieszy mnie takie zasciankowe myslenie ;) I jakbys grzeszyl chociaz odrobinke inteligencja, po przeczytaniu (no, chyba ze nie czytasz, a na forum wchodzisz sobie poobrazac ludzi w celu dowartosciowania sie :) ) 'zadnych arabow', wiedzialbys, ze nie kreca mnie mieszkancy turcji, arabii, indii, nigerii i innych roznych 'kolorowych' krajow. jesli to takie wazne, a moje zycie seksualne tak cie interesuje, to wsrod nich byl nawet (UWAGA) Polak. i akurat mozesz mnie nazywac jakkolwiek chcesz, ale nie przyszlam tu po ocene swojej osoby i takie komentarze mnie nie ruszaja :)

Gość kamil jgora
Czepiasz się Looser. Nie wszyscy podchodzą tak emocjonalnie do seksu. Ważne tylko żeby hiva nie złapać.

bawisz mnie coraz bardziej :D czy ja napisalam, ze nie chce mu 'dac'? (w ogole co to za slownictwo z 'rynsztoka' :D ) uwazam, ze seks to obustronna przyjemnosc gdzie obie strony 'biora' i 'daja'. jesli uwazasz inaczej, ze jedna daje, a druga bierze, to raczej nick jest adekwatny do osobowosci. z tamtymi spalam i wiedzialam, ze nie chce nic wiecej. z tym nie spalam, bo nie garnie sie zeby mnie zaciagnac do lozka co mnie nawet cieszy, bo wiem, ze chcialby cos wiecej tak samo jak ja

Gość kamil jgora
Ale dlaczego wrzucasz wszystkich mieszkańców Turcji i Arabii do jednego worka? Tam też są wartościowi ludzie.

No nie dziwie mu sie. Też bym Cie nawet kijem nie tknął. Po co komu coś takiego jak Ty, co Ty mu możesz dać unikalnego?

"Zaściankowe myślenie" mamy tu czytelniczkę Gazety Koszernej dla Polaków, to wszystko wyjaśnia. A gdzie następne magiczne słowa "ksenofobia, nietolerancja, wstecznictwo". Ofiary Simona Mola były takie same jak Ty. :D

ale ja nie jestem rasistka, ale nie wyobrazam sobie zwiazku z kims z ww krajow. nie podobaja mi sie fizycznie, lubie jasna skore, jasne wlosy i oczy. no to pewnie spotyka sie ze mna, zeby tylko przezyc duchowe uniesienie albo zeby stac sie najlepszym przyjacielem. pytanie tylko po co mnie caluje, skoro ja taka fu jestem :P i co ja mam mu dac unikalnego, skoro nie jestem juz dziewica? :D dziwny masz tok myslenia

bo nie rozumiem, jaki masz problem ze mna. nie ty ze mna bedziesz w zwiazku/w lozku. jemu nie przeszkadza moja przeszlosc, mi nie przeszkadza jego przeszlosc, sam powiedzial, ze jest liberalny i moglby nawet byc z byla prostytutka. i nie jest on pierwszym, ktory mi to mowi. w anglii poznalam chlopaka, ktory byl (i dalej jest) z byla prostytutka i NIKOMU to nie przeszkadza. a sa szczesliwi razem od 8 lat. wiec jesli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to wybacz, ale moze czas zmienic topic? ;)

Gość kamil jgora
Dokładnie - jezeli kobieta nie ma hiva itp. niespodzianki to kogo obchodzi jej przeszłość. Z facetem to trochę inaczej :)

Gość sdsdsdsddfdfdf
ja znam takiego, ale to chyba nie o nim, choc wiek sie zgadza ale on nie ma auta ;) poza tym po co dziwo zakladasz taki temat na forum> to czy ktos ruchal czy nie w wieku 30lat to chyba jego sprawa? odwal sie od niego szmato i zajmij swoim zyciem. sama juz pewnie po pieciu kutasach skakalas i ciezko ci uwierzyc, ze ktos sie szanuje...

Gość sdsdsdsddfdfdf
"rozmawialismy szczerze - ja mu powiedzialam, ze kilka razy przespalam sie z facetami na pierwszym spotkaniu (i to w czasie, kiedy bylam w uk, wiec sie znalismy), chcialam byc z nim szczera. " teraz to przeczytalam, no przeciez ty jesteś zwyklą KU R W Ą, daj gosciowi spokoj, niech pozna kogos wartosciowego a nie taką ladacznice :D

Jak to Lem powiedział, zanim poznał internet nie wiedział, że jest tylu idiotów na świecie. Ja bym powiedział, że nie wiedziałem, że jest tylu popaprańców na świecie. Ale to nie do końca prawda - po prostu wielu z nich się gromadzi w necie, a ci normalni i porządni żyją w realu głównie.

'sama juz pewnie po pieciu kutasach skakalas i ciezko ci uwierzyc, ze ktos sie szanuje...' ??? :D nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi, wybacz :D i dziekuje ci za to co wnioslas do tematu, rozwiazalas moj problem :classic_cool: 🖐️

naprawde nie wiem o co wam chodzi. czy ja go w jakikolwiek sposob skrzywdzilam? albo on mnie? sama nigdy bym nikogo nei zdradzila i nie skrzywdzila w zwiazku, wiec raczej nie zasluguje na miano kurwy. poza tym nie rozumiem po co cokolwiek pisac jesli jedynym sensem jest obrazanie drugiej osoby. ok, jestem kurwa, dupodaja, nie szanuje sie. i co, co dalej?

Gość sdsdsdsddfdfdf
loooser ja tak samo mysle, wczesniej jak nie mialam neta to myslalam, ze jednak wiekszosc kobieta ma troche oleju w glowie. a odkad mam neta i przeczytalam juz tych tematow po roznych forach, to ejdnak wiekszosc kobiet to takie wlasnie kurwiszony. na pierwszym spotkaniu od razu nogi rozklada? i dla niej to normalne? :D ja sama jestem kobieta do tego juz nienajmlodszą bo mam 28 lat ale nigdy mi sie nie zdarzylo isc sie z kims pieprzyc na 1 spotkaniu, miec jakies przygody albo fuckfrienda. nie wiem co sie dzieje, nie ogarniam tego. sama jestem kobieta ale kobiet nie rozumiem. i nie ejstem jakas oziebla, mam pociag seksualny ale az tak zeby isc sie z kims zaraz pieprzyc to ja bym sie czula jak sciera. a autorka tego tematu jest taką ścierą i nie widzi w tym nic zlego. no coz, chcialabym zeby osoby takiego pokroju wyzdychaly na jakies choroby weneryczne, mi takich nie szkoda. no chyba ze ten temat to prowo bo nie wierze, ze ktos jest az tak glupi :O

Gość kamil jgora
Looser zrozum że są ludzie którzy nie uważają seksu bez zobowiązań za coś złego. Nie nawracaj nikogo na silę bo się tylko wpędzasz w kompleksy.

Gość sdsdsdsddfdfdf
po prostu on mowi po chinsku, a ty po japonsku, on sie szanuje, ty jestes k... NIE DOGADACIE SIE :D to tak samo jak ja bym miala miec ruchacza teraz. a nie, ja mam porzadnego chlopaka, bo sama jestem porzadna.

Gość sdsdsdsddfdfdf
"Looser zrozum że są ludzie którzy nie uważają seksu bez zobowiązań za coś złego. Nie nawracaj nikogo na silę bo się tylko wpędzasz w kompleksy." to nie ludzie, to bydlęta owładniete rują, ktorych swędzi kutas albo piz... ;)

sdsdsdsddfdfdf Takie kobiety istnieją, ale jest ich raczej mało. Ja po tym czego się naczytałem w necie myślałem, że rzeczywistość tak właśnie wygląda. Że wszyscy kopulują jak kotki w rui, na pierwszych spotkaniach, wszyscy zdradzają itp. Takie można odnieść wrażenie czytając kafe, czy oglądając durne seriale i filmy w tv. A w realu myślę, że takie osoby są w zdecydowanej mniejszości. Jasne są tam jakieś k..ewki z imprez i zaliczacze, ale jednak to jest jakiś tam procent tylko. W realu natomiast widziałem np. piękne, pożądane kobiety, które nie były szczęśliwie w związku, były po alkoholu, ale i tak na wyjeździe w pracy np. nie zdradzały itp. Także nie jest tak niemoralnie jak to widać w mediach. ;)

sds(...) - ale dlaczego uwazasz, ze tylko to co ty robisz/jak ty sie zachowujesz jest wlasciwe? dlaczego oceniasz ludzi? na jakiej podstawie? naprawde dla was wyznacznikiem wartosci czlowieka jest zycie seksualne? a juz tym bardziej zyczysz mi smierci poprzez chorobe weneryczna. naprawde uwazasz sie za lepsza ode mnie tylko dlatego ze nie spalas z jakims facetem na pierwszym spotkaniu? no tak, dla was nie jest wazne to, ze jestem wolontariuszem, ze przyjelam psa ze schroniska, ze pomagam dzieciom w nauce za darmo (a w przyszlosci chce nawet adoptowac), ze nigdy nie skrzywdzilam zadnego stworzenia (nawet glupiego komara), ze nie spalam z zonatym, ze nie robijam malzenstw, ze jestem mila i zyczliwa dla innych ludzi, chetnie im pomagam, ze nie smieje sie z innych. naprawde, najlepiej napisac ze jestem szmata i zasluguje na smierc bo nie czekam na tego jedynego az do slubu. kamil - nikt mnie nie wpedzi w kompleksy, ale faktycznie, Looooser ma racje, nigdzie nie ma tylu idiotow co w internecie. naprawde to przykre - jesli chcecie zmieniac swiat, zacznijcie od siebie, a jesli inni was nie krzywdza, dajcie im zyc tak jak chca.

Moim zdaniem choroby weneryczne są właśnie po to by eliminować takich ludzi. Z tego wniosek, że to jest złe. Czysta logika, czy ktoś wierzy, że to Bóg, czy że natura.

Gość kamil jgora
Looser przestań. GDybyś ty był Chrystusem to byś pierwszy rzucił kamień na Marię Magdalenę, a ona nie dość że rozkładała nogi to jeszcze za kasę. Pomódl si e dziś do niej, chyba że nie jesteś katolikiem.

sds(...) - moze nie 'rozkladalas' nog na pierwszym spotkaniu, ale to ty jestes zlym czlowiekiem z zaburzeniami, bo nie wiem jak mozna mowic (w tym wypadku pisac) do kogos z taka nienawiscia i jadem. badz sobie dumna z tego kim jestes, ale to cie nie uchroni przez zadna choroba ani smiercia. i nie zycz tego innym bo zlo wraca do czlowieka.

Gość kamil jgora
Looser to jest po prostu styl życia tak jak np. jeżdżenie samochodem. Mimo wszystko chyba choroby weneryczne zabijają mniej osób niż samochody, przynajmniej w Europie, no bo w Afryce to może wyglądać inaczej. Ja tam nie potępiam w czambuł ludzi którzy uprawiają seks bez zobowiązań, pod warunkiem że dbają o zabezpieczenie przed hivem itp. Mimo że sam nie uprawiam seksu bez zobowiązań, tylko z żoną.

no tak, a wszyscy ludzie umierajacy na raka tez sa sobie winni i pewnie czyms zasluzyli na smierc. ktos chcial palic - zachorowal na raka pluc, okej, znal konsekwencje. ja spalam z kims tam i ZABEZPIECZALAM SIE. ale jakbym cos zlapala, nie przyjde na forum sie zalic, bo rowniez znam konsekwencje seksu. czy ja was prosze o ocene mojej osoby? bo watpie, ze chcecie ze mna porozmawiac na rzucony wyzej temat.

Gość kamil jgora
To nie chodzi o żale, tylko o to że na leczenie chorób wenerycznych idzie kasa z budżetu, więc lepiej się zabezpieczać. No bo widzę że masz poczucie społeczne - opiekujesz się kotami itp. ale moim zdaniem to poproś go żeby się przebadał.

A dlaczego ty myślisz, ze w tym układzie rozdajesz karty? Ty się zastanawiasz jakby to było absolutnie pewne, ze on cie chce a tylko ty masz wątpliwości. Moim zdaniem facet ma na ciebie wywalone, nie różnisz się niczym szczególnym od innych lasek. Ot po prostu dla niego to miła przygoda ale na pewno nie widzi cie jako matki swoich dzieci itd.

Gość kamil jgora
no ale jeżeli z nim się nie prześpi to się nie przekona czy widzi w niej matkę swoich dzieci. Więc dlatego tak ważne żeby się on przebadał.

A ona się przebadała? Mogła coś złapać na tych imprezach. Oni wiele takich zaliczyli na pewno.