Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemjakajestem1

facet za granica i facet tutaj

Polecane posty

Gość jestemjakajestem1

Mam życiowy dylemat. Chlopak ktory mieszka za granica nazywa sie Tomek a ten z ktorym sie spotykam Kamil. Z Tomkiem stale utrzymuje kontakt od kiedy zamieszkal za granica czyli rok czasu. Podoba mi sie i jeden i drugi, im tez na mnie zalezy. . Tomek chcialby sprobowac ze mna zamieszkac ale tam u siebie ale za rok czasu. Kamil natomiast jest rozpieszczony i bogaty ,mysli ze moze miec wszystko i wszystkich, ale zalezy mu na mnie. Kazdy z nim ma inne cechy , ale najwieksza zaleta ma Kamil - jest tutaj. Boje sie samotnosci , ale tesknie za Tomkiem. Jak probuje stracic kontakt z jednym to myśle o drugim i w kólko. Wiem ze musze zakonczy kontakt z jednym z nich, bo nie moge tak życ. Jest mi cięzko nie wiem co mam kompletnie robić, czy myslicei ze zwiazek na odleglosc da rade przetrwac rok czasu ? bo chyba bardziej zalezy mi na tym zwiazku . Prosze tylko o rady ;)

Gość laska z londynu
Tak naprawdę to nie zależy ci na żadnym. Bo jak by ci zależało to nie oklamywala bys ich. ciekawe jak ty byś była jedna z dwóch.

Gość jestemjakajestem1
moze ich nie kocham ale zalezy mi na nich dwoch, na tej znajomosci..

Gość jestemjakajestem1
chcialabym pokochac wkocu jednego z nich

Gość Asdfgjklbvcdrtui
Ja mysle, ze powinnas zerwac oficjalnie z obojgiem z nich i znalezc kogos, kogo naprawde pokochasz i kto nie bedzie mieszkal za granica

Gość laska z londynu
Zgadzam się. To nie średniowiecze żeby miłość miała przyjść z czasem. Strasznie dziwne spojrzenie na świat masz. Bez urazy.

Gość robirubin
a dlaczego z tym tomkiem dopiero za rok czasu?pewnie jest biedny haha:D

Gość jestemjakajestem1
heh nie, musze skonczyc edukacje

Gość robirubin
to ile ty masz lat?a nie martwisz sie ze moze byc ci trudno w obcym kraju?

Gość jestemjakajestem1
koncze technikum 20 . obawiam sie ale chce mi pomoc i mama rowniez jest za tym, ze moglabym sprobowac skoro tego chce.

Gość robirubin
no to dobrze ale pierw musi stworzyc warunki zebyscie mieli gdzie mieszkac a ile ma lat?za gowniarzy sie nie bierz nieodpowiedzialni sa,a i jeszcze jaki to kraj?niemcy?anglia?

Gość jestemjakajestem1
Holandia. ma 22 lata stałe mieszkanie i prace . jest to normlany i wesoly chlopak, i dovrze sie dogadujemy ;)

Gość Asdfgjklbvcdrtuihshdhdhsgdgdn
Zycie nie polega tylko na dobrym dogadywaniu sie. Musicie poznac sie lepiej a nie tylko na odleglosc, mieszkanie razem to tez zupelnie cos innego. Jak ty chcesz go lepiej poznac jesli masz z nim pewnie tylko sporadyczny kontakt?

Gość jestemjakajestem1
no chodzi o to zebym wlasnie sprobowala z nim zamieszkac. bo mieszkamy za daleko i takie zwiazki nie przetrwaja. a on nie rzuci tam wszystkiego i wroci tutaj .

Gość jestemjakajestem1
spotykalismy sie tutaj dluzszy czas