Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co tu koor... wybrać?

Problem: dziwna laska

Polecane posty

Cześć Wam, mam problem i serio nie wiem,co zrobić :( Od razu napiszę,że TO NIE PROWOKACJA! Poznałem laskę; z wyglądu dość przeciętna,ale naprawdę kumata.Wygląda na to,że mnie polubiła,ale ma dziwne zasady: nie chce się z nikim wiązać na stałe,więc facet ma przy niej do wyboru tylko dwa rozwiązania: może być jej przyjacielem lub RAZ się z nią przespać (i potem bye bye).Jest mocno wnerwiająca,ale jednocześnie ma coś w sobie takiego,że ją chyba polubiłem; z drugiej strony nie bawi mnie rola przyjaciela i patrzenie,jak z innymi idzie do łóżka,a dla mnie ciągle zero! :( To wszystko zaczyna mnie wkoor... do tego stopnia,że zastanawiam się,czy odpuścić w cholerę,zerwać całkowicie kontakt i poszukać sobie takiej panny,która będzie chciała normalnego związku. Czy to nie dziwne u panny,któraej bliżej do trzydziestki niż do dzwudziestki? :(

Gość yujgu7yg
olewac ją. To jedyny sposób, żeby się zaintersowała

Gość Bożżżżżżżeeeeeeeeeee!
Kolejna zaprzysięgła singielka?Skończy jako stara panna i to z kotem :P

Gość seruuum
Wątpię by ta przeciętniara jak ją określiłeś chciała takiego bałwana, co ma ją za niezbyt ładną. Znajdzie takiego dla którego będzie piękna.

Gość Śnieg się stopił
, a bałwanek został:-))

Ale o co te nerwy?Seruum,przeciętna laska to po prostu przeciętna,ani miss ani paszczur!Ja po prostu pierwszy raz się z takim czymś zetknąłem i nie wiem,czy to nasza szczecińska specjalność regionalna czy więcej takich?Chyba więcej,bo byś się tak nie wkoor... tym topikiem.Skąd jesteś?A może to Ty,droga A.? Jeśli tak,to może wyjaśnisz mi swoje motywy?

Gość ona jest ok
Ale o co ci chodzi. Przecież ona postawiła sprawę jasno. Jak się na te opcje nie piszesz, to szukaj innej. W czym problem? A czy to dziwne? Nie widzę w tym nic dziwnego. A wręcz uważam, że dziewczyna jest super, że od razu mówi prosto z mostu czego oczekuje.

Jakie jasno?!Wlaśnie wiem tyle co napisałem!Nawet nie wiem dlaczego!Ale jak panna chce sobie szukać lepszego,to może niech szuka :(

Gość kamil jgora
raz się możesz przespać, tylko przebadaj się na hiva przed faktem w razie czego będziesz się potem mógl z nią sądować

Gość haha, myślałam że to opis
mojej koleżanki, jeszcze ten szczecin XD ale ta raczej ładna jest, niż przeciętna (choć to kwestia gustu) i młodsza jak zależy Ci na czymś więcej to odpuść sobie, nie ma sensu się męczyć z osobą która swoje musi przetrawić, przemyśleć itd i na razie związki jej nie w głowie

Kamil,ja bardziej myślałem żeby się dowiedzieć,czy ona tak na serio?Bo może i jedno przespanie się nie ma sensu.Chociaż masz rację,że choo... wie z iloma spała :(

aaaa, kompleksiki, myślisz że szuka lepszego?:D no sory, ale Ty też jej za boginię nie masz więc nawet jeśli to jaki z tym masz problem?:P

haha, myślałam że to opis: żadne kompleksy.A Twoja kumpela to skąd dokładnie? A zresztą nieważne,jak wyjdzie że to ona,to równie dobrze mogę sam ją odesłać :( A pewnie tak zrobię.

czytaj ze zrozumieniem, moja młodsza jest i dokładnie jak dla mnie kompleksy, że to laska każe Ci dostosować się do jej zasad a nie odwrotnie:P a pociąga Cię przy okazji bo jest wyzwaniem, opiera się Twemu zapewne niewątpliwemu "urokowi" :P stąd w ogóle się zastanawiasz co z tym zrobić gdy ktoś ewidentnie nie chce związku z Tobą, lub tez mając luźniejsze podejście nie nadajesz się nawet na seksukład jedynie na jednorazową przygodę

Błąd.Raczej brnąc w to dalej można się nabawić głupich kompleksów.Po co sobie robić sztuczny problem?Chyba mi pomogłaś,bo teraz jestem prawie pewny,że trzeba to uciąć i poszukać normalnie myślącej panny :) I jakie to wyzwanie?Jak ktoś usiłuje sprzedać dziesięcioletniego Citroena za równowartość dwuletniego Mercedesa,oczywiście tej samej klasy,to ma znaczyć,że ten Citroen jest tyle wart?Nie żartuj sobie.

mhm, zero kompleksów :P skoro "stać" Cię na dwuletniego merca to takiego szukaj, a nie rozmyślasz i rozważasz cholera wie co:D

Się dziewczyno do mnie przypier... jak :P Ale dokładnie: szkoda zachodu :)

przecież przyznałam rację:classic_cool:🖐️ :D