Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość incredibles

jak odebrac taki sms?

Polecane posty

Gość incredibles

facet napisal mi, że "Sory, ze się nie odzywałem, ale miałem problemy z siecią(tel), w co ja do końca nie wierzę i odpisałam " Taa.. a ja z żołżdkiem :P" potem napsał " I co przeszły ci?" na co ja odpisałam- "Nie będę tego kmentować" a on- " No mi tym bardziej nie wypada. Zyj." o co kurde chodzi z tym żyj? zależy mi na nim, wcesniej czesciej smsowalismy i dzwonilismy do siebie, ost byly ciche dni- nie wiem, naprawde miał problem z tel? czy nie chce juz utrzymywac kontaktów i stąd to ŻYJ. szkoda ,ze jeszcze nie napisal - długo i sdzczesliwie!

Gość do wyżej......
napisz za jakiś czas "ciagle jeszcze żyję :-P"

Gość incredibles
napisalam mu " ? no nie mam zamiaru umierac jeszce .. chyba." i nic juz nie odpisał, albo usnął, albo poprostu mnie olał? jak myslicie?

Gość no nie moge nie
Glupia dziewucho, to byl zwyczajny sms, on nie wyczul Twojej ironii, odebral to jako normalny komunikat ze sie zle czulas. I napisal "Zyj". U mnie w srodowisku czesto sie tak mowi

Gość pomysłowa Gośka
wielkiej miłości to ja tutaj nie widzę:D

Gość załamka made in poland
dziwne, jak mu zależy to sie jeszcze odezwie.

Gość problem z siecią
Były problemy z siecią orange i plus,nie kłamał :)

Gość incredibles
dzieki, troche mnie uspokoiliscie. Moze to zle odbieram.. Naprawde, nie wiedziałam, ze funkcjonuje takie powiedzenie...

Gość jedzą rybe!
olał cię jak się dowiedział że nie jesz ryb z Wietnamu!

Gość incredibles
chyba mnie olał :(

Gość zyj znaczy
zyj znacxzy "odzywaj sie" lub po prostu "odpisz" W zaleznosci od intencji chodzilo o długofalową bądź doraźną aktwność adresata :)

Gość to ja wam lepiej powiem
dziewczyny ja wam jedno powiem: przestańcie sie uganiać za facetami jak jakieś niewyżyte suki z cieczką ! a mówię to z wlasnego doswiadczenia, tez sie staralam a trafilam na takiego co wiecznie mial cos z siecia itp. nie mowie, ze kazdy taki jest bo zdarzaja sie normalni faceci ale jak juz traficie na takiego drania to badzcie twarde jesli juz sie uprzecie, ze chcecie to ciagnac. na facetow nie dzialaja slowa tylko brak kontaktu! bo oni musza zdobywac

Gość ejective
A może on chciał napisać...Żryj..i tutaj miała być nazwa potrawy lub leku na kłopoty z żołądkiem ale zasnął i nie dokończył?