Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mewia

Aktywator wody Atara Golden

Polecane posty

Gość mewia

słyszał ktos o tym??

Gość znachor
ozonatory są niesamowite ..pompka tupu akwariowego tłoczy powietrze przez cylinder w którym zachodzą wyładowania wysokiego napięcia,,,, dzieki temu powietrze jest ozonowane i dalej jest podawane przez weżyk do pojemnika z chłodną wodą warunek --naczynie nie może być metalowe...... taka woda ma własciwości bakteriobujcze... mogą też ozonować powietrze..niszczą złe zapachy pleśnie w szafach na ścianach ja mam mate do wanny--takie małe jakuzzi--- która podaje powietrze i do tego podłączyłem ozonator..efekty niesamowite bóle mięśni i stawów i nieporządane zapachy po ciężkiej pracy,,rozstepy .grzybica stóp ..znikają ..a ja sie czuje jak nowo narodzony.. a picie ozonowanej wystudzonej herbaty polecam zieloną herbate... płukanie ust ozonowaną wodą niszczy bakterie na zembach... miałem tzw reflux..zniknął po 3 dniach..po piciu ozonowanej herbaty..takie ozonatory są do kupienia za około 100 zł zależy od modelu

Gość gość
Wszyscy piszą o aktywatorze ale nigdzie nie mogę znaleść ile kosztuje takie urządzenie i gdzie można je kupić

Gość gość
Tak, tak i dżemy które lecza... itp. jedna wielka patolka!

Gość gość
I ceny nigdzie nie ma ile to kosztuje, to cudo?

Gość gość
Policz, dla domku jednorodzinnego od 239zł/mc w kredycie na 5 lat. Koło 15000zł za polutowane gazrurki hahahahah. A ja mam kota, który przewiduje przyszłość. Kosztował 25000zł, ale wymieniłem na tańczące chomiki (5 sztuk) po 5000zł każdy.

Gość gość
Takie same cudo jak napoje monavie :D:D:D:D

Gość gość
To bzdura

Gość Piotrrr
Oszuści znaleźli sobie kolejny sposób na naciągnaie frajerów. Krzyżyk im na drogę ale mam wrażenie, że prokurator mógłby pogonić takim naciągaczom kota, chociażby w ramach treningu.

Gość Ktoś

Super rewelacyjne urządzenie - Aktywator zapewni Ci nieśmiertelność, w najgorszym przypadku umrzesz zdrowy.