Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja12124

POMOCY !! CZOP W 10tc ?

Polecane posty

Gość Patrycja12124

Witam wszystkie panie Dziewczyny mam problem , jakiś czas temu podczas susiania wyleciał mi z pochwy "GLUT" przepraszam ale nie umiem inaczej tego opisać , był dość dłuuuugi , przezroczysty , galaretkowaty ale twardawy tzn dość mocny ! bez krwi . nie wiem czy mogę nazwać to śluzem , jestem w 11 tygodniu ciąży było to tydzień temu i teraz czytam , że to mógł być , czop śluzowy !!! MATKO CZY TO MOŻLIWE ??? I co jeśli odejdzie tak SZYBKO ??? Co ja mam teraz robić wizyta za 4 dni , szybciej nie szłam bo myślałam że to nic takiego . Boje się że poronię albo urodzę szybciej czy to możliwe że to czop ? jeśli tak to jakie to ma skutki ? POMOCY KOCHANE

Gość ijaaa
no tak właśnie jak opisujesz wygląda czop ale w 10tc? pierwsze słyszę o czymś takim? a plamisz coś od tamtej pory? nie masz wrażenia że ci "mokro" bardziej niż wcześniej?

Gość agata 5 luty
przeciez to prowokacja, nie wierze, ze ktos moze byc taki durny!!!!!

Gość Patrycja12124
dzięki za odpowiedz ;) no nie właśnie nic nie mam , żadnych plamień ani nic , mam normalne śluzy raz białe raz przezroczyste . tak jak w pierwszej ciąży tylko co to było :/ nie mam pojęcia bo nigdzie o czymś takim nie pisze , minął ponad tydzień i nic się więcej nie dzieje , kuje mnie czasem prawy bok w podbrzuszu ale to chyba normalne w ciąży

Też pierwsze słyszę, żeby czop odszedł w 10 tygodniu. Profilaktycznie do wizyty jak najwięcej leż i odpoczywaj a na wizycie lekarz sprawdzi czy coś się dzieje.

Gość Patrycja12124
jaka niby prowokacja ??? Gdzie widzisz durnotę w tym o co pytam ?

Gość Patrycja12124
Pocieszacie mnie pisząc że pierwsze słyszycie ... ale co to mogło być taki śluz ???