Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no heart at all

Nie odczuwam milosci, normalne??

Polecane posty

a pytalas o to swojego faceta. moze on ma tak samo i czuje, ze nic do ciebie nie czuje. byscie mieli wspolny temat do rozmowy.

byscie mieli wspolny temat do rozmowy. x nie ma takiej opcji bo lalka nie chce z facetm, ktorego szanuje robic NIC :-)

Gość no heart at all
Ja caly czas poznaje nowe osoby,mezczyzn. Sek w tym,ze nie jestem w stanie nic specjalnego do nich ewentualnie poczuc. Czy kopnelabym go? Nie wiem,bo po co kopac,skoro zaden inny i tak nie sprawilby,zebym poczula TO. :O Wiem. Dosc dziwne :)

Gość no heart at all
Bedziesz siedzial,nazywajac mnie sukami,lalkami i drazac MOJ zwiazek? Jesli masz ochote tu zostac,to skup sie na temacie.

Gość no heart at all
A jesli chcesz,to prosze bardzo, czuj sie jak u siebie zatem. Takie typowe dla polakow, obrazanie zamiast rozmowy. Milego dnia.

Gość nerwica o poranku
Zs idiota i cwel z ciebie. Kafeteryjna cioto jebana w dupala przez ojca

Gość yabadaba
Eeee....ten ciul tu jest od lat. Zimna suka to jego stara, on na kafe tylko pisze non stop. Autorko,wyzywa wszystkich,wiec spox. Taki typ nieudany.

Gość eleeeennn
A co to znaczy kochac?

Gość do - Autorki
A może dorastałaś w domu, gdzie nie okazywało się zbytnio uczuć? Może rodzice nie nauczyli Cię okazywać uczuć i miłości? Może przeżyłaś jakieś zranienia, które zamknęły Cię na uczucia? Może je wyparłaś, schowałaś głęboko w sobie i one zbudowały w Tobie ten mur. Takie rzeczy przerabia się na terapii, mnie bardzo pomogła, ale trzeba być cierpliwym.

Gość to tylko zludzenie
:D